17. maj 2022

Kom og hør om helhedsplanen for Skjern og Tarm

Kom og hør om helhedsplanen for Skjern og Tarm

Da kommunen i efteråret 2021 holdt kick off workshop i Tarm Idrætscenter på en ny helhedsplan for Skjern- og Tarm-området, blev borgerne opfordret til at indsende ideer og ønsker.

Hen over vinter- og forårsmånederne har en gruppe på ca. 60 lokale nøgleaktører og ambassadører sammen med fagfolk fra Ringkøbing-Skjern Kommune samlet de mange ideer og forslag, der er kommet ind gennem processen, til en fælles strategisk plan for Skjern og Tarm – og for Danmarks største floddelta og Å-landet, som binder byerne sammen.

Derfor afholder kommunen igen borgermøde om helhedsplanen, denne gang i Skjern Kulturcenter den 24. maj klokken 19.00-20.30.

Midtvejsmødet vil dels give lokale borgere et indblik i de ideer, der er blevet arbejdet med allerede – foruden en sidste mulighed for at være med til at sætte retning, hvis man ikke allerede har involveret sig.

- Efter midtvejsmødet er løbet ved at være kørt, hvis man vil have indflydelse på processen eller vil være med til at debattere helhedsplanens indhold, så vi håber, der er mange, som har lyst til at komme den 24. maj, siger kommunens planlægger Anne-Marie Bøgh.

Hun er landskabsarkitekt og  står i spidsen for helhedsplanen, der skal ligge færdig til august og fokuserer på emner som mere vand, bedre adgang, bevægelser til lands og til vands, oplevelser for alle, naturen i hverdagen, grøn sammenbinding, sikre skoleveje samt identitetsgivende byrum.

Alt sammen under overskrifterne - Tarm den grønne boligby og Skjern den levende handelsby.

Læs mere på projektsiden https://helhedsplanskjerntarm.rksk.dk/

For tilmelding til borgermødet om Helhedsplan for Skjern-Tarm og det fælles visionære, send en e-mail til shannie.pedersen@rksk.dk eller ring på telefon:  99 74 11 84