Dagrenovation

Dagrenovation er det affald, der er tilbage, når du har frasorteret farligt affald, og det der skal til genbrug. Du er selv ansvarlig for at sortere affaldet inden afhentning og bruge affaldsordningerne og genbrugsstationerne.

Alle private grundejere i Ringkøbing-Skjern Kommune har pligt til at være tilmeldt den kommunale dagrenovationsordning. Bor du i et helårshus får du tømt affaldsbeholderen til dagrenovation hver 14. dag.

I sommerhusområderne kan du vælge, om du vil have hentet dagrenovation 38 eller 52 uger om året, eller om du vil tilmeldes bringeordning til fælles opsamlingssted.

Her kan du se, hvornår din affaldsbeholder bliver tømt næste gang. Du kan også udskrive en kalender med tømmedage for hele året.

Følg linket nedenunder og indtast din adresse.

Se tømmedage

 

 

 

Hvis du har ekstra meget affald en dag, kan du få renovatøren til at tage det med. Hvis de skal tage det med, skal du købe en affaldssæk, som er mærket EKSTRA. Sækken koster 30 kr. 

Du kan købe EKSTRA sækken på genbrugspladserne i Hvide Sande, Ringkøbing, Skjern, Tarm og Videbæk. Du kan også købe EKSTRA sækken her.

 

Renovatøren tager batterier og småt elektronik med, hvis du lægger det i en klar frysepost på højst 4 liter på låget af din affaldsbeholder. Bilbatterier, store genopladelige batterier og akkumulatorer skal afleveres på genbrugspladsen. 

 

AFLD
AFLD
Vardevej 83 A
6880 Tarm

T:    97 37 33 77
E:    renorksk[mail]afld.dk