KompetenceCenter Skjern

KompetenceCenter Skjern har som formål, at støtte og klæde dig på til, at indtræde i job, uddannelse eller praktik og til at understøtte dette mål udbyder KompetenceCenter Skjern en vifte af tilbud som understøttes af en bred vifte af aktiviteter. Aktiviteterne udbydes som individuelle tilrettelagte forløb med mulighed for varierende timeantal

KompetenceCenter Skjern huser også Ringkøbing-Skjern kommunes intern mentorteam. Mentorteamet har det formål, at støtte dig i blive klar til uddannelse eller beskæftigelse.
Den grundlæggende tilgang til dig som borger på KompetenceCenter Skjern er efter KRAP metoden. KRAP – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik.

Første dag du er tilmeldt tilbuddet, møde du til aftalt tid på svinget 3, 6900 Skjern. Denne dag kommer du til samtale ved sagsbehandler eller værkstedsleder alt efter hvilket tilbud du skal deltage på.
KompetenceCenter Skjern rummer mange tilbud og du kan orientere dig om indholdet på det enkelte tilbud på nedenstående faner.

MSU 2019

Fokus på mental sundhed
Mental sundhed er for alle og handler om at trives og fungere godt – om at gøre de ting der giver livet mening, glæde og værdi.
​Læs mere og se video om mental sundhed her >>

​Tilbud på KompetenceCenter Skjern

Jobklub - (Link)

KompetenceCenter Skjern
KompetenceCenter Skjern
Svinget 3
6900 Skjern

T:    99 74 19 02
E:    beskaeftigelse[mail]rksk.dk