Jobcentret hjælper mange hver dag

Hvis du mangler et job eller du har brug for hjælp til forsørgelse, skal du henvende dig i Jobcenter Ringkøbing-Skjern, Finderupsvej 9 i Skjern. Jobcentret er til for alle jobsøgende - også hvis du modtager a-dagpenge, sygedagpenge eller skal i fleksjob.

Jobcentret tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og muligheder. Nogle har brug for vejledning, hjælp til jobsøgning eller at skabe kontakt til en virksomhed. Andre har brug for et længere forløb, der f.eks. indeholder virksomhedspraktik - og andre kan have behov for en social indsats, behandling, revalidering eller andre former for hjælp.

Selv om du ikke modtager en ydelse, har du ret til tilbud og afklaring i Jobcentret i forhold til ordinær beskæftigelse, revalidering, fleksjob og pension.

På Finderupsvej 9 finder du også kommunens Ydelseskontor samt Social- og integrationsafdeling.

Vælg dit emne i listen herunder

Jobcentret i Skjern har åbent for henvendelse: 

Mandag: 10-17

Tirsdag: 10-13.30

Onsdag: 10-13.30

Torsdag: 10-13.30

Fredag: 10-13.30

 

I Jobbutikken, Finderupsvej 9, hænger ledige jobopslag fra Ringkøbing-Skjern kommune, der er slået op på Jobnet.dk. Der kommer ugentligt nye til. Desuden finder du her ledige jobs, som virksomhederne KUN slår op her - dvs. som de ikke slår op på Jobnet eller i avisen. Derfor er det vigtigt, at du kigger forbi Jobbutikken, når du leder efter et job.

Du kan frit komme ind og bruge en computer, hvis du skal kigge efter job, skrive dit cv eller lave en ansøgning. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til receptionisterne. I Jobbutikken står 4 computere til rådighed, så der er sjældent kø. 

Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Finderupsvej 9
6900 Skjern

T:    99 74 30 00
E:    jobcenter[mail]rksk.dk