Landsbypedel

Ringkøbing-Skjern Kommune og Landdistriktsrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har taget initiativ til at etablere en landsbypedel-ordning. Hvis du bor i et lokalsamfund, har du derfor mulighed for at drage nytte af ordningen.  

  • Ordningen kan hjælpe lokalsamfundene og de lokale foreninger med at få løst opgaver, som enten ikke bliver løst i dag, eller som bliver løst af frivillige.
  • Opgaverne til landsbypedellen kan være alt fra vedligeholdelse af bygninger eller udendørs arealer, opførelse af mindre ting eller rydning af arealer med henblik på etablering af noget nyt.
  • Målet med ordningen er at give et løft til serviceniveauet i lokalsamfundene og at kræfterne hos lokale ildsjæle kan bruges på nye aktiviteter, arrangementer eller udviklingsopgaver til gavn for lokalsamfundet.

Læs mere om landsbypedelordningen

​Indsend "Søg om løsning af opgaver - landsbypedel" hvis dit lokalsamfund har opgaver, I gerne så løst af en landsbypedel eller kontakt Carsten Gilbert Madsen, leder af KompetenceCenter Ringkøbing på mail: verde[mail]rksk.dk eller på telefon: 99 74 26 81.

Lotte Finnerup
Lotte Finnerup
Landdistriktskoordinator
Ekstern Udvikling, Ringkøbing

T:    25 32 47 46
E:    lotte.finnerup[mail]rksk.dk
Poul Nystrup Christensen
Poul Nystrup Christensen
LAG-koordinator
Ekstern Udvikling, Ringkøbing

T:    99 74 17 65
E:    poul.nystrup.christensen[mail]rksk.dk