Frivilligprisen 2021

Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker at anerkende det frivillige sociale arbejde med en Frivilligpris.

Frivilligprisen gives som påskønnelse af en person, en forening eller en organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats på de frivillige sociale område siden sidste prisuddeling. De indstillede kandidater vil bl.a. blive vurderet ud fra følgende kriterier:

  • En frontløber/frontløbere, som har været med til at skabe ny udvikling og inspirere andre på det frivillige sociale felt.
  • En person, forening eller organisation, som har været med til at styrke samarbejdet på tværs – fx ved at involvere andre samarbejdspartnere eller målgrupper.
  • En person, forening eller organisation, som har skabt opmærksomhed omkring en ellers overset problematik indenfor det frivillige sociale område.

Prisen, der består af et diplom samt 5.000 kroner bliver uddelt hvert år på årsmødet på det frivilligt sociale område af formanden for Social- og Sundhedsudvalget.

Hvordan laver man en indstilling?:
Alle kan indstille en værdig kandidat eller forening til prisen. Indstillingen skal være skriftlig og indeholde en beskrivelse af kandidatens eller foreningens frivillige arbejde samt en begrundelse for, hvorfor netop denne kandidat eller forening fortjener prisen. Indstillingsfristen er den 15. august 2021.”

Nominér din kandidat til Frivilligprisen 2021 - ej webtilgængelig

Send indstillingen til: ekstern.udvikling[mail]rksk.dk 

Kontaktoplysninger
Frivillighedskoordinator Emil Sloth Sig
Frivillighedskoordinator Emil Sloth Sig
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing