Nominer din kandidat til Frivilligprisen 2020

Indstil en kandidat til årets Frivilligpris og vær med til at honorere en person, forening eller organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats pa det frivillige socials område i 2020.

I Ringkøbing-Skjern Kommune vil vi gerne anerkende den enorme frivillige indsats som udfolder sig overalt i kommunen. For at hylde det store engagement indenfor det sociale område, kan du derfor nu nominere en kandidat eller gruppe, som i særlig grad har gjort sig fortjent til at blive hyldet med årets pris. De indstillede kandidater vil bl.a. blive vurderet ud fra følgende kriterier:

  • En frontløber/frontløbere, som har været med til at skabe ny udvikling og inspirere andre på det frivillige sociale felt.
  • En person, forening eller organisation, som har været med til at styrke samarbejdet på tværs – fx ved at involvere andre samarbejdspartnere eller målgrupper.
  • En person, forening eller organisation, som har skabt opmærksomhed omkring en ellers overset problematik indenfor det frivillige sociale område.

Indstillingen skal være skriftlig og indeholde en beskrivelse af kandidatens eller foreningens frivillige arbejde, samt begrundelse for hvorfor denne kandidat/forening/organisation fortjener prisen. SU senest 11. september 2020 på mail: ekstern.udvikling[mail]rksk.dk

Frivilligrådet indstiller efterfølgende en vinder til Social- og Sundhedsudvalget, som i fællesskab overrækker prisen til årets frivillighedsarrangement den 7. november 2020 for alle frivillige og folk med interesse i den frivillige verden fra hele kommunen.

Nominér din kandidat til Frivilligprisen 2020 - ej webtilgængelig

Ved yderligere spørgsmål kontakt:

 

Kontaktoplysninger
Frivillighedskoordinator Emil Sloth Sig
Frivillighedskoordinator Emil Sloth Sig
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing