Konference: Nye veje til uddannelse i hele landet

Hjertet af Produktions-Danmark ligger uden for de store byer. Det er her, en stor del af landets eksportkroner tjenes hjem. Det er her arbejdsløsheden er lavest, og det er her, der er brug for de kompetente hoveder og hænder til at løfte produktiviteten og skabe klog vækst. Men hjertet af Uddannelses-Danmark ligger langt væk.

Ringkøbing-Skjern kommune og Søren Gade, Renew Europe, var værter ved konferencen ”Nye veje til uddannelse i hele landet” 9. juni 2021. Den blev holdt i Fællessalen i Christiansborg med 50 deltagere og streamet til ca. 200 online deltagere.

På konferencen kiggede vi ud i verden og ind i de danske erfaringer og udfordringer omkring uddannelsesdækning. Målet var at få nye perspektiver på, hvordan vi kan sikre videregående uddannelser i hele landet.

Konferencen samlede danske og europæiske politiske aktører, uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedsorganisationer, relevante råd og vidensinstitutioner. Alle med en fælles ambition om at sikre et bedre match mellem adgangen til videregående uddannelse og behovet for uddannede.

Konferenceprogram "Nye veje til bedre uddannelsesdækning" 
Conference programme: New ways to education throughout the country (UK-version)

logo

 

Renew europe er en del af arrangementet, og støtter det økonomisk. 

Kontaktoplysninger
Lene Bøgedal
Lene Bøgedal
Videnkoordinator
6950 Ringkøbing