Helhedsplan Videbæk

Udviklingen af en helhedsplan for Videbæk er tæt på at være i mål.

Igennem de seneste 10 måneder har lokale ambassadører og nøgleaktører arbejdet med at videre udvikle de mange ideer og input, der er kommet ind igennem processen.

Samarbejdet mellem Videbæks forskellige aktører, som blandt andet tæller borgere, erhvervsdrivende, medarbejdere, foreninger og organisationer både i Videbæk by og i omegnen har skabt en robust og realiserbar plan i et samspil med kommunen.

Nedenfor finder du et link til det samarbejdsforum, hvor ideerne er blevet bearbejdet, og her har du også mulighed for at se de indkomne ideer.

Du har også mulighed for at se en præsentation af Helhedsplan Videbæk, som blev fremlagt til et virtuelt borgermøde den 15. juni.

På nuværende tidspunkt er helhedsplanen i politisk behandling, og den forventes politisk vedtaget i Byrådet den 15. september.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte projektleder Anne-Marie Bøgh på mail eller på telefon: 99 74 16 87 / 99 74 15 15.

Materialet er ikke i webtilgængeligt format. Hvis du har problemer med at få materialet læst op af en skærmlæser, så kan du kontakte Land, By og Kultur

Dekorativt billede med link til Samarbejdsforum for input

Kontaktoplysninger
Anne-Marie Bøgh - Land, By og Kultur
Anne-Marie Bøgh - Land, By og Kultur
Smed Sørensens Vej 1
6950 Ringkøbing