Hvad er Langtidsrask?

Vi ved, at det er vanskeligt at finde vej i både det offentlige og private sundhedsvæsen, ligesom de mange tilbud der allerede findes i kommunerne kan være svære at skabe sig et overblik over – uanset om man er arbejdsgiver, TR eller medarbejder.
Langtidsrask er en hjælp til at finde lige præcis dét tilbud, som den enkelte har brug for i den situation, som vedkommende befinder sig i.
Uanset om det er udfordringer på arbejdspladsen eller i privatlivet.

Hvad kan du bruge Langtidsrask til?

Vi får spørgsmål om stort set alt, – og det meste kan vi svare på.

Nogle gange handler henvendelserne om bare at kunne ”få luft”.
Det kan være problematikker, som ikke kan løses, men hvor bare det at få det sagt højt til en, som ikke er involveret i hverken jeres privatliv eller arbejdsliv, kan give det pusterum, der er nødvendigt, for at kunne håndtere udfordringerne.
 

Herunder er nogle af de øvrige henvendelser, vi har fået:

  • hjælp til træning af ryg, skulder, hofte mm.
  • kollega-konflikter
  • job- og brancheskift
  • stress-symptomer
  • syge børn 
  • økonomi
  • fastholdelse af job
  • skilsmisse/parforholdsproblemer
Langtidsrask Stress Coaching

Stress Coaching

Langtidsrask møder ofte medarbejdere, som har eller viser tegn på stress. Vi opfordrer som udgangspunkt til at opsøge egen læge med henblik på en lægefaglig vurdering, der skal sikre den rette hjælp og graden af stress. Langtidsrask har derudover et samarbejde med en certificeret coach, vi kan henvise til, når det vurderes at være tale om begyndende og/eller milde stress symptomer. Før henvisningen kan ske, skal medarbejderen give samtykke til, at Langtidsrask må informere lederen om henvisningen, da udgiften til de max 5 coachsamtaler deles mellem Langtidsrask og arbejdspladsen. Der orienteres ikke til arbejdsgiver om indholdet af henvisningen. Dette er det eneste tidspunkt, hvor arbejdsgiver har en udgift i forbindelse med samarbejdet. 

Hvem er Langtidsrask?

Kontaktoplysninger
Langtidsrask

Jobcenter Ringkøbing-Skjern

Langtidsrask
Finderupsvej 9
6900 Skjern