Flyt til Ringkøbing-Skjern Kommune

Overvejer du at flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune? Eller er du allerede på vej til at flytte til kommunen?

Du skal være velkommen. Vi vil rigtig gerne have nye borgere, og vi har derfor lavet en helt speciel hjemmeside for alle, der gerne vil vide mere om, hvad Ringkøbing-Skjern Kommune har at tilbyde.

Ved at gå på opdagelse på www.flytmodvest.dk kan du forhåbentlig få svar på nogen af de mange spørgsmål, der næsten altid dukker op, når du overvejer en flytning.

Mangler du plads? Se videoen og find flere oplysninger under fanerne herunder:

Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt, når du overvejer af flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune eller allerede er på vej til at gøre det. Du har derfor mulighed for at kontakte en tilflytterguide, der er klar til at hjælpe dig med svar på eventuelle spørgsmål eller måske give dig en personlig rundtur i det område, som du overvejer at flytte til.

Vi har fem lokale tilflytterguider – en for hver af kommunens fem største byer og områderne omkring dem:

Kontakt:
Tilflytterguide Hvide Sande og omegn
Katrine Kock Frandsen
Tlf. 29 61 78 95
Mail: hvidesande[mail]flytmodvest.dk

Tilflytterguide Ringkøbing og omegn
Kim Grøn Hansen
Tlf. 22 42 30 99
Mail: ringkoebing[mail]flytmodvest.dk

Tilflytterguide Skjern og omegn
Mette Christensen
Tlf.: 42 36 79 80
Mail: skjern[mail]flytmodvest.dk

Tilflytterguide Tarm og omegn
Bente Vyff
Tlf.: 60 65 65 36
Mail: tarm[mail]flytmodvest.dk

Tilflytterguide Videbæk og omegn 
Berit Andersen
Tlf.: 28 30 55 85
Mail: videbaek[mail]flytmodvest.dk

 

I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi glade for at få nye tilflyttere, og en række frivillige borgere er med i et korps af velkomstambassadører, der er klar til at hjælpe dig som tilflytter med at falde til i de nye omgivelser.

De lokale velkomstambassadører byder dig velkommen, når du er flyttet til kommunen. På den måde får du kontakt til folk i lokalområdet, som gerne hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at finde f.eks. fritidsaktiviteter eller andet i nærheden af din nye bopæl.

I løbet af det første år, du bor i kommunen, vil du blive inviteret til et lokalt velkomstarrangement.  Her vil du møde andre, der er flyttet til kommunen i samme periode som dig, og nogle af vores frivillige lokale velkomstambassadører.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte din tilflytterguide, hvis du har spørgsmål eller har brug for oplysninger om de lokale forhold.

Ringkøbing-Skjern Kommune

Find kontaktoplysninger til rette afdeling på emnesiderne

Ringkøbing-Skjern Kommune
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing

E:    post[mail]rksk.dk