Arbejde, ledighed og jobsøgning 

Jobcentret er til for alle jobsøgende - også hvis du modtager a-dagpenge, sygedagpenge eller skal i fleksjob. Jobcentret tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og muligheder.
Nogle har brug for vejledning, hjælp til jobsøgning eller at skabe kontakt til en virksomhed. Andre har brug for et længere forløb, der f.eks. indeholder virksomhedspraktik - og andre kan have behov for en social indsats, behandling, revalidering eller andre former for hjælp.

Covid-19

Covid-19
Jobcentret er lukket indtil videre og alle samtaler afholdes telefonisk eller virtuelt.
Er du blevet ledig, kan du tilmelde dig elektronisk via Jobnet eller kontakte Jobcentret på tlf. 99 74 30 00.
Har du behov for at søge hjælp til forsørgelse, kan du gøre dette elektronisk eller kontakte Ydelseskontoret på tlf. 99 74 30 00.

Hjælp til minkavlere
Med regeringens beslutning om, at alle minkbesætninger skal aflives, står minkfarmere, medhjælpere og ansatte i brancher, der leverer til minkbranchen, pludselig i en situation, hvor deres udsigter til job og indtægt er usikre. Ringkøbing-Skjern Kommunes Beskæftigelsesafdeling er med særlig hotline klar til at give en håndsrækning.
Læs mere om indsatserne her >>

Udlevering af gratis mundbind til borgere, der modtager kontanthjælp, uddannelseshjælp, selvforsørgelses- og hjemrejseydelse og overgangsydelse samt socialt udsatte borgere, som skal køre med offentlig transport.
Læs mere her >>

Husk at bestille tid i Borgerservice
Borgerservice tager imod alle de borgere, der har bestilt tid.  Der skal tidsbestilles for at undgå kødannelse i borgerservice eller i forhallen. Bestil tid i Borgerservice >>

Fokus på arbejde og jobsøgning
Tips til jobsøgning

Tips til jobsøgning

Vi har samlet viden fra nogle af de mennesker, der ansætter folk til hverdag. Her kan du hente inspiration og tips til at søge og finde dit næste job

Jobklub

Jobklub

Jobklubben er et tilbud for alle, hvor du kan hente ny inspiration til jobsøgningen, uanset om du er aktiv jobsøgende eller blot overvejer job- eller brancheskift.

Gode jobmuligheder

Gode jobmuligheder

Se, hvor der er gode jobmuligheder og mangel på arbejdskraft. På siden finder du også links til aktuelle, lokale jobopslag.

Kontaktoplysninger
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Finderupsvej 9
6900 Skjern