Arbejde, ledighed og jobsøgning 

Jobcentret er til for alle jobsøgende - også hvis du modtager a-dagpenge, sygedagpenge eller skal i fleksjob. Jobcentret tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og muligheder.
Nogle har brug for vejledning, hjælp til jobsøgning eller at skabe kontakt til en virksomhed. Andre har brug for et længere forløb, der f.eks. indeholder virksomhedspraktik - og andre kan have behov for en social indsats, behandling, revalidering eller andre former for hjælp.

Covid-19
På grund af corona-virus afholdes samtaler i videst muligt omfang telefonisk. Har du spørgsmål, kan du kontakte din sagsbehandler eller Borgerservice, se evt. kommunens hjemmeside for kontaktoplysninger. Borgerservice kan kontaktes på tlf. 99 74 12 22.

Har du behov for at søge hjælp til forsørgelse, kan du gøre dette elektronisk eller kontakte Ydelseskontoret på tlf. 99 74 30 00.
Er du blevet ledig, kan du tilmelde dig elektronisk via Jobnet eller kontakte Jobcentret på tlf. 99 74 30 00.

Sommerferie-lukket

Sommerferie-lukket
Jobklubben og KompetenceCenter Ringkøbing holder sommerferie-lukket 20.07.2020 til 02.08.2020 (uge 30 og 31) med undtagelse af  Projekt Verde, som er åbent hele sommeren. KompetenceCenter Skjern har ligeledes åben hele sommeren.

Fokus på arbejde og jobsøgning
Personlig jobformidling

Personlig jobformidling

Se video om personlig jobformidler - Hvis du er aktivitetsparat kontanthjælpsmodtager eller i et ressourceforløb.

Gode jobmuligheder

Gode jobmuligheder

Se, hvor der er gode jobmuligheder og mangel på arbejdskraft. På siden finder du også links til aktuelle, lokale jobopslag.

Jobklub

Jobklub

Jobklubben er et tilbud for alle, hvor du kan hente ny inspiration til jobsøgningen, uanset om du er aktiv jobsøgende eller blot overvejer job- eller brancheskift.

Kontaktoplysninger
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Finderupsvej 9
6900 Skjern