Budget og Regnskab

Bred budgetaftale trodser vanskelige vilkår og begrænser besparelserne på de kommunale kerneydelser i videst mulig omfang.

 Ringkøbing-Skjern Kommune er den kommune i Danmark, der har mistet det største tilskud pr. borger fra staten fra 2019 til 2020. Det har skabt en urimelig situation, hvor Ringkøbing-Skjern Kommune med et serviceniveau, der generelt ligger væsentligt under landsgennemsnittet, tvinges ud i besparelser. Besparelserne er nødvendige trods af, at der i aftalen mellem KL og Regeringen er lagt op til, at kommunernes udgifter til service fuldt ud skulle være dækket ind. Inden for rammerne har det været muligt at tilføre Handicap- og Psykiatriområdet 15 mio. kr. og Børne- og Familieområdet 5 mio. kr., så områderne kan håndtere det stigende behov for hjælp og støtte. På anlægssiden er der realiseret et anlægsbudget på gennemsnitlig 110 mio. kr. om året.

Budgettet sikrer, at kommunen trods nødvendige besparelser og prioriteringer stadig har handlefrihed til at kunne understøtte vækst og udvikling hos kommunens virksomheder og i lokalsamfundene.

Takster - (Link)

Ovenstående dokumenter er ikke webtilgængelige, hvilket betyder, at har du brug for hjælp til at få kendskab til indholdet kan du kontakte Koncernøkonomi via mail okonomi[mail]rksk.dkSå vil vi kontakte dig og præsentere dokumentet for dig indenfor 10 arbejdsdage.

Kontaktoplysninger
Koncernøkonomi Rådhuset
Koncernøkonomi Rådhuset
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing