Budget og Regnskab

Budgetvedtagelse, der fokuserer på velfærd og nødvendige investeringer.

Et historisk højt anlægsbudget går hånd i hånd med et markant fokus på de borgere, der oplever de største udfordringer. Der er tilført flere penge til beskæftigelsesområdet, dagplejen samt hele handicap- og psykiatriområdet.

På velfærdsområdet er der indgået en lang række aftaler. Nogle af de mest markante håndterer kommunens største udfordringer, mens andre har fokus på at sikre en større kvalitet i den service, der hver dag ydes til kommunens borgere. I den sidste kategori hører et initiativ, der øger den såkaldte dagplejebrøk med 2,5 mio. kr.

På området for handicap- og psykiatri er der afsat ekstra 20 mio. kr. til et forventet merforbrug i 2021.

Beskæftigelsesområdet tilføres ekstra 20 mio. kr. i 2021 faldende til 10 mio. kr. i 2024. Ringkøbing-Skjern Kommune er foreløbigt sluppet nådigt gennem coronakrisen, når man sammenligner med andre områder af Danmark og Europa.

På anlægssiden er der afsat lige over en halv milliard frem mod 2024.

Takster - (Link)

Dokumenter ovenfor er kun delvis webtilgængelige, hvilket betyder, at har du brug for hjælp til at få kendskab til indholdet kan du kontakte Koncernøkonomi via mail okonomi[mail]rksk.dkSå vil vi kontakte dig og præsentere dokumentet for dig indenfor 10 arbejdsdage.

Kontaktoplysninger
Koncernøkonomi Rådhuset
Koncernøkonomi Rådhuset
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing