Gode jobmuligheder i Vestjylland

I Vestjylland er der lige nu mangel på fx bygningsmalere, tagdækkere, efterskolelærere, elektrikere, programmør/ systemudviklere, revisorer, smede, ejendomsfunktionærer, sygeplejersker og vvs-montører. 
Det kniber også for vores store produktionsvirksomheder at få arbejdskraft nok.
Det samme har andre vestjyske virksomheder i vores omkringliggende kommuner (Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Skive, Struer og Viborg).​

Video om Jobbarometeret

Du kan se, hvordan jobmulighederne ser ud på listen herunder.
Du kan også hente det seneste lokale jobbarometer som pdf:

Jobbarometer med jobmuligheder, januar, februar og marts 2024 >>

Ovenstående dokumenter er ikke webtilgængelige, hvilket betyder, at har du brug for hjælp til at få kendskab til indholdet kan du kontakte Virksomhedsservice via sikker mail >>
Så vil vi kontakte dig og præsentere dokumentet for dig indenfor 10 arbejdsdage.

Job prospects in english

You can see the current job prospects and industries with very high demand for labour in Ringkøbing Skjern municipality here: Job prospects January to March 2024 >>

Se jobmulighederne i Vestjylland

Arbejdsmarkedsbalancen

Arbejdsmarkedsbalancen viser, hvor der er efterspørgsel. Arbejdsmarkedsbalancen kan give dig et billede af, hvordan jobmulighederne er inden for de stillinger, hvor du helst vil have job, og om jobmulighederne er bedre i andre dele af landet.

Se alle jobmulighederne i Vestjylland her

Sådan kan du bruge Arbejdsmarkedsbalancen

Få inspiration
Brug Arbejdsmarkedsbalancen til at få inspiration til andre typer stillinger, du kan rette din jobsøgning mod. Måske har du brug for et sporskifte, så du ikke kun fortsætter mod jobmål, du har svært ved at nå. Du kan fx kigge de stillinger igennem, hvor der er gode jobmuligheder i dit lokalområde.
Hvad ligger tæt på det, du kan og har lyst til?
Hvis du er ufaglært, kan du se en liste med jobmuligheder for ufaglærte stillinger her

Tjek din jobplan og jobstrategi
Den viden, Arbejdsmarkedsbalancen giver dig om jobmulighederne, kan du bruge til at vurdere dine jobplaner og din jobsøgningsstrategi.
Hvis du fx drømmer om at arbejde som arkitekt, viser Arbejdsmarkedsbalancen, at der er mindre gode jobmuligheder i bl.a. Hovedstaden og Østjylland, men gode jobmuligheder på Sjælland.
Brug den viden i din jobsøgningsstrategi – og brug også energi på plan b og plan c. 

Om Arbejdsmarkedsbalancen
Arbejdsmarkedsbalancen viser jobmulighederne fordelt på ca. 900 stillingsbetegnelser.
Den viser fx om der er gode eller mindre gode jobmuligheder for sygeplejersker, tømrere, it-medarbejdere mv. i hvert enkelt af de 8 regionale områder. 
Arbejdsmarkedsbalancen er baseret på statistik om bl.a. ledighed, beskæftigelse og jobomsætning samt surveys med svar fra ca. 14.000 virksomheder om deres evt. rekrutteringsvanskeligheder.
Arbejdsmarkedsbalancen opdateres i januar og juli og viser situationen på arbejdsmarkedet for et halvår ad gangen. Den er ikke en vurdering af den fremtidige udvikling i efterspørgslen eller udbuddet i de enkelte fag, men beskriver situationen, som den er her og nu.

Kontaktoplysninger
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Finderupsvej 9
6900 Skjern