23. januar 2018

Åbent landsbykontor i Fjelstervang

Åbent landsbykontor i Fjelstervang

Flere af kommunens folk åbner kontor i Landsbycentret i Fjelstervang for en eftermiddag torsdag den 25. januar. Kom og mød dem, og få drøftet idéer der ligger dig eller din landsby på sinde.

Så længe det handler om livet i landdistrikterne, er ingen emner for store og ingen emner for små, når en marketingskoordinator, en landdistriktskoordinator, en fritidskonsulent, en skov- og landsskabsingeniør, en kulturkonsulent og medlem af Landdistriktsrådet, Bjarne Svendsen, slår dørene op i Landsbycentret med adressen Skolestræde 1 i Fjelstervang fra klokken 14.00 til 17.30.

- Vi håber, at mange har lyst til at kigge forbi og få vendt et spørgsmål eller blot hilse på og få sat ansigt på, hvem vi er, og hvad vi arbejder med. Så er det måske nemmere at tage fat i kommunen en anden gang, når man ved, hvem der sidder i den anden ende, siger Lotte Sekkelund Finnerup, der er landdistriktskoordinator.

Hun garanterer ikke, at man kan få sine spørgsmål fuldstændigt afklaret på torsdag, men det er heller ikke meningen:

- Nogle ting, kan vi svare på med det samme, fx hjælp til at finde rundt i de kommunale puljer, eller svar på, hvordan man kan søge støtte til at renovere et klubhus. Andre spørgsmål lægger måske op til en fortsat dialog. Vi er meget spændte på, hvad folk møder op med af spørgsmål, siger landdistriktskoordinatoren.

Ikke blot for Fjelstervang
Landdistriktskoordinatoren understreger, at landsbykontoret er åbent for alle borgere og foreninger i landdistrikterne, og at man ikke behøver være baseret i kommunens østlige egne for at møde op.

- Vi stiller vores viden til rådighed for alle, og vil gerne skabe et rum for en snak om de ting, der optager folk i landdistrikterne i hele kommunen, siger Lotte Sekkelund Finnerup.

Alle borger- og sogneforeninger er gennem Landdistriktsrådets nyhedsbrev blevet tilbudt at få besøg af det mobile landsbykontor. Det har Fjelstervang takket ja til. Evalueringen af dagen afgør, om konceptet kommer til andre landsbyer i kommunen.

Hvis man har spørgsmål, er man velkommen til at skrive til lotte.finnerup[mail]rksk.dk