5. august 2021

Har du en byrådspolitiker i maven?

Har du en byrådspolitiker i maven?

Få en introduktion til byrådsarbejdet og bliv klædt på med fakta om kommunen. Det er tilbuddet til kandidater til byrådet og andre interesserede, når der er informationsmøde den 18. august i rådhushallen.

Ny affaldsordning, infrastrukturen i Søndervig, industri 4.0, udviklingsplaner for områdets byer,  skolestruktur, ældrepleje, opgradering af rute 15 og indarbejdelse af FNs Verdensmål. Byrådsarbejde spænder vidt, men hvordan er de politiske arbejdsgange på rådhuset og hvad er Ringkøbing-Skjern Kommune egentlig for en butik?

 Det er de overordnede temaer til informationsmødet, hvor borgmester Hans Østergaard åbner aftenens program med en velkomst. Herefter vil kommunaldirektør, Jens Peter Hegelund Jensen, give en kort overflyvning af kommunens væsentligste tal og fakta.

- Meget af det politiske arbejde foregår i udvalgene, og derfor har vi spurgt alle udvalgsformænd om de ville introducere udvalgets arbejde og give eksempler på emner og sager, de har forholdt sig til indeværende byrådsperiode, siger kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen.

Også byrådsmedlem Hans Pedersen fra Kristendemokraterne har sagt ja til at fortælle om livet som nyvalgt byrådsmedlem.

Til sidst er der cafe-arrangement, hvor mødets deltagere har mulighed for at gå rundt og tale nærmere med udvalgsformænd og fagchefer på de områder inden for kommunen, de særligt interesserer sig for.

Mødet afholdes den 18 august, klokken 19.00-21.00  i rådhushallen, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing. Tilmelding til informationsmødet på mail til viden.strategi@rksk.dk senest den 11. august.

Der er kommunalvalg tirsdag den 16. november, og lokalt skal der vælges 29 medlemmer til Ringkøbing-Skjern Kommunes byråd. Se mere information til kandidater til byrådet her