8. november 2019

Mandag åbner det mobile borgmesterkontor i Hvide Sande

Mandag åbner det mobile borgmesterkontor i Hvide Sande

Borgmester Hans Østergaard glæder sig til endnu en gang at rykke ud af Rådhuset i Ringkøbing for at møde borgerne på deres hjemmebane.

Det sker, når det åbne borgmesterkontor mandag den 11. november åbner i Hvide Sande.

På den vestlige side af Ringkøbing Fjord vil borgmesteren endnu engang invitere lokale borgere på en kop kaffe og en snak om stort og småt fra kl. 13.00-17.00 i Fiskeriets Hus, Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande.

- Det mobile borgmesterkontor har efterhånden været på en del besøg i kommunen, og for hvert besøg tager jeg beriget hjem. Hvert område har sine budskaber og udfordringer. Nogle er naturligvis de samme, men resultatet er altid, at jeg lærer et område lidt bedre at kende, siger borgmester Hans Østergaard.

Det åbne borgmesterkontor har tidligere været på besøg i byer som Hoven og Hee, og det er planlagt at fortsætte med turene.

- I en kommune af Ringkøbing-Skjerns størrelse handler det hele tiden om at prioritere nærheden til borgerne. Vi skal som politikere lytte til de dagsordner, der fylder, om det så er en sag, der er relevant for Tarm, Fjelstervang eller som i dette tilfælde, Hvide Sande. Her har det åbne borgmesterkontor vist sig at være et rigtigt godt redskab, siger Hans Østergaard.

Som en del af borgmesterkontoret besøger Hans Østergaard også en række lokale virksomheder. I Hvide Sande bliver det til besøg hos Atlantic Sapphire, fiskefartøjet RI 344 Mikkel Louise samt virksomheden AS SCAN.