16. oktober 2019

Nu åbnes cykelstien mellem Vostrup og Hemmet

Foto fra Anette Thesbjerg Lauridsen

Der har været et par bump på vejen – eller rettere huller i stien. Men nu ligger cykelstien mellem Vostrup og Hemmet fin og færdig – og klar til at blive brugt. Derfor inviterer Ringkøbing-Skjern Kommune til officiel åbning på onsdag den 23. oktober kl. 15.00 på P-pladsen ved Brugsen i Hemmet.

Her vil formand for kommunens Teknik- og Miljøudvalg John G. Christensen holde åbningstalen og klippe den røde snor, og her vil kommunen i samarbejde med Lønborg-Vostrup Borgerforening, Hemmet Borgerforening og spejderne i Vostrup være værter ved en grillpølse, øl og vand samt kaffe/te og småkager.  

- Der er et udtalt ønske om cykelstier i Ringkøbing-Skjern Kommune. Hvis der var ubegrænsede midler til rådighed, havde vi gerne anlagt mange flere kilometer cykelsti, fordi vi kan se, at de bliver brugt og påskønnet – både af lokale borgere og af turisterne, siger John G. Christensen og tilføjer:

- På cykelstien mellem Vostrup og Hemmet har vi mødt nogle uforudsete udfordringer på vejen, derfor er jeg ekstra glad for at kunne åbne den strækning, og jeg håber, at den vil blive brugt flittigt.

I hvert fald er det forventningen, at rigtig mange vil bruge cykelstien på onsdag, hvor alle opfordres til at møde op i Vostrup på skolens P-plads ved Tarmvej kl 14.15, og cykle eller gå de 4 km til Hemmet, hvor den officielle indvielse af cykelstien starter på Brugsens P-plads kl. 15.00.

Vælger man at cykle fra Vostrup til Hemmet, opfordrer arrangørerne til, at man husker cykelhjelmen og tager hensyn til hinanden på cykelstien.

 

FAKTA

Åbningen af cykelstien mellem Vostrup og Hemmet afholdes den 23. oktober på Brugsens P-plads i Hemmet. Alle er velkomne.