25. februar 2021

Virtuelt møde om Hvide Sandes bjerg

Foto fra Anders Berg Jacobsen

Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer alle borgere i Hvide Sande og andre interesserede i områdets udvikling til at deltage i Nyt om Troldbjerg. Det er et online møde, hvor man vil blive præsenteret for det foreløbige arbejde med Troldbjerg.

Kunstnergruppen SUPERFLEX, tegnestuerne LYTT Architecture og GETTO er nu klar til at vise de første skitser og tegninger af, hvad der kan vise sig at blive fremtidens Troldbjerg. Visionsplanen for Troldbjerg, der blev til i samarbejde med lokale borgere – både børn og voksne - danner grundlag for skitseprojektets tilblivelse.

På mødet fremlægges der også en foreløbig tidsplan og der fortælles kort om, hvad der skal ske i tiden efter at rådgiverteamet har afleveret det færdige skitseprojekt til kommunen.

Mødet kommer til at foregå online via Ringkøbing-Skjern Kommunes egen platform. Du tilmelder dig mødet ved at sende en mail til anders.jacobsen@rksk.dk med dit navn og oplysning om, hvilken by du bor i. Derefter får du tilsendt en mail med et link, som du skal bruge for at deltage i mødet.

Hvis du allerede nu har spørgsmål, kan du skrive til kulturkonsulent Anders Berg Jacobsen på mail anders.jacobsen@rksk.dk

Datoen for Nyt om Troldbjerg er torsdag d. 4. marts i tidsrummet 19:00-20:00. Vi håber meget at se dig.