Social- og sundhedsassistentelev

Ønsker du uddannelse inden for Sundhed og Omsorg, er du velkommen til at søge optagelse som social- og sundhedsassistentelev ved Ringkøbing–Skjern Kommune. 

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem skole og oplæring. Uddannelsen tager 34 måneder. Nogle elever kan gøre det hurtigere alt efter erfaring, alder og tidligere uddannelse. Din RKV (realkompetencevurdering) vil vise, hvor meget du evt. kan få afkortet uddannelsen. Din RKV får du udarbejdet på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland.

Ringkøbing – Skjern Kommune har holdstart fire gange årligt på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland og afdelingen i Holstebro.

Bliv faglært student; EUX-uddannelsen giver dig mulighed for at kombinere en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Uddannelsen er for dig, der er målrettet og har talent for at arbejde med mennesker, og som gerne vil holde mulighederne for videreuddannelse åbne. Læs meget mere om EUX Velfærd via dette link.
 
 
Se video om at arbejde som social- og sundhedsassistentelev.

 
 

Få mere information om uddannelsen, ansøgningsfrister til grundforløbet m.v. via nedenstående link:

Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland

 
Vil du vide mere om uddannelsen og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Information om uddannelsen m.v. via UddannelsesGuiden

Kontaktoplysninger
Lone Terkelsen

Administrativ medarbejder

Lone Terkelsen
Rødkløvervej 4
6950 Ringkøbing

Christina Aae Henriksson

Ansvarlig for sygeplejestuderendes klinikker

Christina Aae Henriksson
Rødkløvervej 4
6950 Ringkøbing

Birthe Nyrup Dahl

Uddannelsesansvarlig sundhedsuddannelserne

Birthe Nyrup Dahl
Rødkløvervej 4
6950 Ringkøbing