28. februar 2017

75-års fødselsdagen bliver yngre – nu også for 65-årige

75-års fødselsdagen bliver yngre – nu også for 65-årige

Den traditionsrige 75-års fødselsdag, hvor seniorer indbydes til et hyggeligt arrangement i fællesskabets og forebyggelsens tegn, står atter for døren.

I år afholdes fødselsdagsarrangementerne fire steder i kommunen i uge 10, og som noget nyt er man velkommen allerede, når man er fyldt 65 år, fordi der i år bliver lagt ekstra vægt på fællesskab og forebyggelse.

Borgermøderne indledes ved en lokalpolitiker, og herefter vil er der oplæg, workshop og socialt samvær. Det vil bl.a. være muligt at snakke med en demenskoordinator, få målt sin lungefunktion eller få testet sin balance. Derudover er der rig mulighed for at snakke med personale både fra det lokale aktivitetscenter, Sundhedscenteret og fra Sundhed og Omsorg. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at drøfte aktuelle emner med Ældrerådet, som også er til stede.

Som noget nyt vil den kommunale tandpleje og kontinens-sygeplejersken også være tilstede, og man kan i al fortrolighed få en uforpligtigende snak.

Dagen slutter som sidste år med sild og snaps.

Man kan tilmelde sig borgermøderne på Sundhedscenter Vest på telefon 99 74 19 12 eller mail lone.bech[mail]rksk.dk til og med torsdag den 2. marts.

Tid og sted
Mandag den 6. marts kl. 9.00 – 12.00. Aktivitetscenteret i Hvide Sande, Parallelvej 116 i Hvide Sande

Onsdag den 8. marts kl. 9.00 – 12.00. Hemmet Aktivitets-& og Kulturhus, Sdr. Viumvej 2A i Hemmet

Torsdag den 9. maj kl. 9.00 – 12.00. Spjald Kulturhus. Nr. Søndergårdsvej 1 i Spjald

Fredag den 10. marts kl. 9.00 – 12.00. Innovest, Ånumvej 28 i Skjern

 

Fakta
Arrangørerne er Sundhedscenter Vest, kommunens fem aktivitetscentre, Sundhed og Omsorg, det kommunale køkken Åkanden og lokale foreninger