26. april 2018

Borgmesterkontoret flytter til Hoven for en dag

Borgmesterkontoret flytter til Hoven for en dag

Kom og få en kop kaffe og en snak, lyder den åbne invitation, når borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune Hans Østergaard mandag den 7. maj rykker ud af Rådhuset i Ringkøbing og for en dag etablerer sig med mobilt borgmesterkontor i cafeteriet i Hoven Hallen.

- Ringkøbing-Skjern Kommune er som bekendt landets geografisk største kommune. Så selv om jeg synes, jeg kender hele kommunen rigtig godt, mener jeg, det er naturligt, at jeg som borgmester tager ud og møder borgerne der, hvor de er, forklarer Hans Østergaard og tilføjer:

- Jeg håber at få nogle gode snakke og en bedre indsigt i, hvad det er, der rører sig blandt de lokale. Jeg tænker, at nogle borgere nok har nogle idéer til, hvad vi kan gøre bedre, nogle bekymringer eller nogle ting, de gerne vil drøfte, hvis jeg kommer forbi. Emner som de ikke nødvendigvis vil gribe telefonen eller køre til Ringkøbing for at tale med mig om.

Netop for at være lettere tilgængelig og for at inddrage alle borgere i kommunens beslutninger og politikker har Hans Østergaard planer om ind imellem at rykke borgmesterkontoret ud til alle hjørner af kommunen over de kommende måneder og år.

Under besøget i det syd-østlige hjørne bruger Hans Østergaard og kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen formiddagen på virksomhedsbesøg og byvandring i Hoven, hvorefter det mobile borgmesterkontor åbner klokken 13.00. Frem til klokken 16.30 er alle velkomne til at kigge forbi.

Ud over borgmesteren og kommunaldirektøren vil en række administrative medarbejdere også være klar til en snak i Hoven Hallens cafeteria. Det er folk, der i det daglige arbejder med emner som fritid og kultur, lokalplanlægning, friluftsaktiviteter og landdistriktsudvikling.

 

FAKTA:

Det mobile borgmesterkontor rykker for første gang ud til cafeteriet i Hoven Hallen, Skolevej 4, 6880 Tarm mandag den 7. maj kl. 13.00-16.30. Alle er velkomne til en kop kaffe og en snak.