30. april 2018

Ny skoleleder til Rækker Mølle Skolen

Ny skoleleder til Rækker Mølle Skolen

Den 49-årige Harly Haugaard tiltræder som skoleleder for Rækker Mølle Skolen samt helhedsleder for Rækker Mølle Børnefirkløver d. 1. juni 2018.

Han kommer fra en stilling som viceskoleleder ved Haderup Skole og er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium i 1995.

- Vi er rigtig glade ved at kunne ansætte Harly som ny skoleleder. Han besidder de kompetencer, som Rækker Mølle Skolen har brug for. Harly har gennem hele livet arbejdet i skoleverden og har derfor en rigtig god baggrund for at være leder på Rækker Mølle Skolen, siger skolebestyrelsesformand Hans Christian Tylvad.

Harly Haugaard får som helhedsleder for Rækker Mølle Børnefirkløver det overordnede ansvar for dagplejen, børnehaven og Rækker Mølle Skolen.

- Vi ser rigtigt meget frem til at få Harly som helhedsleder. Vi ønsker en stærk sammenhængskraft, hvor barnet er i centrum fra det bliver født, til det forlader Rækker Mølle Skole i 6 klasse, fortsætter Hans Christian Tylvad.

Den nye skoleleder glæder sig til at blive en del af lokalsamfundet:

- Jeg er meget glad for, at det blev mig, der blev valgt til ny leder for Rækker Mølle Børnefirkløver. Jeg glæder mig til at lære børn, forældre og personale at kende og ser frem til at gå forrest i arbejdet med at fastholde og videreudvikle Rækker Mølle Børnefirkløver som det naturlige og attraktive valg for børn i området, siger Harly Haugaard.

Harly Haugaard bor i Herning. Han overtager stillingen efter konstitueret skoleleder Karen Dissing.