7. april 2017

Træn som de rigtige mænd

Træn som de rigtige mænd

Netop nu ruller en ny sæson af rigtige mænd over skærmen på DR1og som noget nyt kan alle mænd i Ringkøbing-Skjern Kommune få samme type træning og udfordringer, som mændene i tv-programmerne.

Samtidigt med, at de følger de fem nye Rigtige Mænds kamp for et sundere liv på DR1, kan deltagerne uge efter uge følge samme træningsforløb på et hold fra lokalområdet eller arbejdspladsen. Det hele er samlet på hjemmesiden for Rigtig Mænd Sjakket, som netop er åbnet for gratis tilmelding på. Det hele kulminerer i Rigtige Mænd Løbet d. 24 maj

Se mere på www.rigtigemænd.dk

Løbet for Rigtige Mænd
Det foreløbige højdepunkt for det digitale træningsfællesskab er Rigtige Mænd Løbet, der bliver afholdt den 24. maj samtidig i hele landet. Firmaidrætten i Ringkøbing-Skjern er med på vognen og skaber i tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune, Rofi-Centret og Tarm Idrætscenter rammerne for et forhindringsløb i Rigtige Mænd-ånden.

- Faktisk har vi - som den eneste kommune i Danmark - fået lov at arrangere ikke bare et, men to Rigtige Mænd Løbet, der således finder sted både i Ringkøbing og i Tarm, fortæller Thomas Andersen fra Firmaidrætten i Ringkøbing-Skjern, og fortsætter:

- Hele setup’et omkring Rigtige Mænd handler om at have det sjovt og udfordre sig selv, vennerne eller kollegerne. Og man skal se at komme ud af busken, hvis man vil være en del af det store løb d. 24. maj. Der er plads til 60 hold af fem deltagere pr. løb.

Bag det nye Rigtige Mænd-projekt står Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR og Syddansk Universitet. Projektet er støttet af Nordea-Fonden i 2017 og 2018. I Ringkøbing-Skjern Kommune er projektet et samarbejde mellem Kommunen, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Rofi-Centret og Tarm Idrætscenter

Fakta om Rigtige Mænd Sjakket
• Tv-programmerne om Rigtige Mænd bliver fra april 2017 vist på DR1 med fem nye håndværkere. 
• Fra den 1. marts 2017 kan alle mænd blive en del af et nyt og gratis digitalt træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket på www.rigtigemænd.dk.
• Den 24. maj 2017 afholdes det landsdækkende Rigtige Mænd Løb. I Ringkøbing-Skjern Kommune går starten i Ringkøbing og Tarm
• Efter Rigtige Mænd Løbet fortsætter det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket, og der bliver sat nye mål og udfordringer frem mod næste år og næste Rigtige Mænd Løb i 2018. 
Læs mere på WWW.RIGTIGEMÆND.DK