1. juni 2018

Det mobile borgmesterkontor rykker til Hee

Det mobile borgmesterkontor rykker til Hee

Borgmester Hans Østergaard rykker endnu en gang ud af Rådhuset for at møde borgerne på deres hjemmebane.

Det sker, når det mobile borgmesterkontor på onsdag den 6. juni rykker til Hee. På den gamle station inviterer borgmesteren og direktør Flemming Juel-Nielsen alle de lokale borgere, der har tid og lyst til at kigge forbi, til en kop kaffe og en snak.

- Jeg havde nogle rigtig gode snakke med folk i Hoven, da vi for en måneds tid siden holdt åbent borgmesterkontor i Hoven Hallen, siger Hans Østergaard og tilføjer, at han glæder sig til endnu en gang at komme ud i kommunen og møde borgerne, der hvor de er: 

- Jeg håber også denne gang at få nogle gode snakke og en dybere indsigt i, hvad det er, der rører sig blandt de lokale. Når folk kan komme og møde ’kommunen’ i deres egen by, tror jeg det tilskynder nogle til at komme og diskutere nogle ting med os. De folk var ikke nødvendigvis kommet til Rådhuset for at lufte deres frustration eller bibringe os deres gode ideer.

Ideen om at rykke borgmesterkontoret ud i alle hjørner af kommunen over de kommende måneder og år bunder netop i borgmesterens ønske om at være lettere tilgængelig og om at inddrage alle borgere i kommunens beslutninger og politikker.

Besøget i Hee starter med en rundvisning i huset, som statsmanden I. C. Christensen byggede og boede i til sin død. Derefter er der virksomhedsbesøg på Vestjysk Andel og frokost med en række lokale repræsentanter fra landsbyklyngen VestRum, før Hans Østergaard åbner det mobile borgmesterkontor klokken 14.00. Frem til klokken 18.00 er alle velkomne til at kigge forbi.

Ud over borgmesteren og direktøren vil en række administrative medarbejdere også være klar til en snak i Hee Gl. Stationsbygning. Det er folk, der i det daglige arbejder med emner som fritid og kultur, lokalplanlægning, friluftsaktiviteter og landdistriktsudvikling.

 

FAKTA:

Det mobile borgmesterkontor rykkede for første gang ud den 7. maj – dengang til cafeteriet i Hoven Hallen.