28. juni 2019

Skovbrynet Allstars vender tilbage til jazz’en

Jesper Lemming har fået tilsagn om brugen af billedet fra alle optrædende/værger.

En af festivalens gladeste koncerter – nogensinde!

Så kort kan anmeldelsen være, hvis man skal beskrive Skovbrynet Allstars optræden på Ringkøbing Fjord Jazz Festival på Stauning Havn sidste år.

Her optrådte en stor flok af de udviklingshæmmede brugere fra aktivitets- og samværstilbuddet Skovbrynet i Skjern på en af jazz’ens scener fredag formiddag.

- Det var et forsøg. Vi havde scenen, og de havde bandet, så det passede perfekt sammen. At det så blev en helt fantastisk oplevelse, det var bare en bonus, der samtidig betød, at vi ikke var i tvivl om, at de skulle spille igen, hvis de havde lyst, siger Karsten Andresen, formand for festivalens bestyrelsen.

Sidste år optrådte bandet på festivalen på en lukket koncert, hvor venner og pårørende havde adgang. I år flyttes koncerten til et større telt og åbnes for alle interesserede.

- Musikken fylder rigtig meget for bandets medlemmer, og det giver dem noget helt særligt at optræde med det, de har øvet sig på. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Ringkøbing Fjord Jazz Festival, og jeg ved, at bandet glæder sig rigtig meget til koncerten, siger Lisbeth Tholstrup, der er socialpædagog på Skovbrynet.

Bandet spiller fredag den 9. august kl. 9.30. Man kan få adgang til teltet med gyldig billet til festivalen. Hvis man kun vil opleve koncerten med Skovbrynet Allstars kan man købe billet til 100 kr. ved indgangen.

 

FAKTA:

Skovbrynet er et aktivitets- og samværstilbud for brugere i Ringkøbing-Skjern Kommune. Visitering sker gennem rådgiver i kommunens Handicap og Psykiatri-afdeling.

Ringkøbing Fjord Jazz Festival løber hvert år af stablen den anden weekend i august. Se mere på: www.ringkøbingfjordjazz.dk