26. maj 2021

Stor prisuddelingsaften sætter spot på ildsjælene

Kulturpris dec 18. Erik Viborg og

Arkivfoto.

Tidligere er Ringkøbing-Skjern Kommunes priser blevet uddelt på hvert deres arrangement, Kulturprisen til nytårskoncerten, Frivilligprisen ved Frivilligrådets årsmøde osv.

Men i 2021 uddeles priserne samlet til én stor prisfest, hvor fællesskabet er i centrum og hvor talenter og frivillige i kultur- og foreningslivet bliver fejret med manér.

- Vi er taknemmelige for, at folk gør noget ekstra for lokalsamfundet gennem kulturelt engagement og frivilligt arbejde, og derfor vil vi gerne gøre vores til, at ildsjælene bliver hædret. Vi synes, de har fortjent, at hele kommunen klapper med, når vi fejrer deres indsats, siger Emil Sloth Sig.

Derfor arrangerer Ringkøbing-Skjern Kommune, FrivilligVest og Frivilligrådet prisuddelingsfesten West Awards, der løber af stablen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter den 25. september 2021, klokken 18/19.30-22.00.

Under prisfesten vil Frivilligprisen, Handicapprisen, Kulturprisen, Talentprisen, Årets Mester og den nye pris som Årets Ungleder blive uddelt og fejret. Ud over prisuddelinger byder aftenen på både underholdning og musik af høj kvalitet.

Komikeren og radio- og TV-værten Mark Le Fevre vil fungere som aftenens konferencier, Karl Kristian kommer og spiller og det lokale husorkester Bonanza sørger for den gode stemning hele aftenen.

- Vi opfordrer til at man samler sine frivillige, sine holdkammerater eller dem man spiller i band med til West Awards i stedet for at arrangere sin egen klubaften. Prisfesten er en god anledning til, at foreningen kan få en festlig aften sammen og måske lære dem i naboforeningerne bedre at kende. Sådan tror vi, at West Awards vil styrke kommunens arbejde med at skabe netværk på tværs af de forskellige foreningsliv, kulturliv, erhvervsliv og på tværs af alder og geografi, fortæller Emil Sloth Sig og tilføjer:

- Og så håber vi selvfølgelig, at arrangementet udover at give prisvinderne det klap på skulderen, som de fortjener, også vil skabe en større offentlig interesse for forenings- og kulturlivet.

Til prisuddelingen kan man allerede nu købe billet til 250 kr. inklusiv buffet, som starter klokken 18.00, eller man kan købe billet uden spisning til arrangementet med start klokken 19.30 til 75 kr.

Tilmelding og billetkøb foregår på linket her: https://frivilligvest.nemtilmeld.dk/31/ frem til onsdag d. 15. september.

Selv om september endnu er et par blade fremme i kalenderen, anbefaler arrangørerne, at man booker sin billet hurtigt, da den rækkefølge, som gæsterne tilmelder sig i vil blive noteret.

- Hvis vi sælger flere biletter til arrangementet, end de eventuelle coronarestriktioner til den tid tillader, vil det være dem, der først bookede deres billet, der får adgang, siger Emil Sloth Sig og tilføjer, at alle der har købt billet ud over det tilladte antal naturligvis vil få refunderet billetprisen.

Arrangementet slutter klokken, 22.00 hvorefter Ringkøbing-Skjern Kulturcenter afholder ”afterparty” hvor husorkesteret Bonanza spiller op til dans. Alle med billet til West Awards har også adgang til efterfesten.

 

FAKTA:

Tid: 25. september 2021, klokken 18/19.30-22.00.

Sted: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, Skjern

Link til tilmelding: https://frivilligvest.nemtilmeld.dk/31/