27. marts 2020

Byrådsmødet rykker online

Skyfish RKSK

Der vil ikke være nogen byrådsmedlemmer tilstede i byrådssalen, når der på tirsdag den 31. marts er byrådsmøde. I stedet deltager byrådsmedlemmerne hjemmefra via computer-udstyr. Borgere kan stadig følge byrådsmødet på kommunens hjemmeside, på Facebook og i Radio Ådalen og Radio Ringkøbing.

Byrådsmøderne er også påvirket af den delvise nedlukning af Danmark på grund af coronakrisen. I første omgang blev det planlagte møde den 17. marts udskudt i to uger, men nu er der fundet en teknisk løsning, så medlemmerne af byrådet kan holde møde sammen på afstand.

Ordningen vil fortsætte indtil det atter er muligt at afholde møder i byrådssalen.

- Det glæder mig, at vi har fundet denne løsning, hvor borgerne stadig kan følge med, og hvor vi som byråd kan træffe beslutninger, så vi kan drive kommunen videre selv under disse særlige omstændigheder, siger Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Byrådsmødet begynder klokken 16.00 som vanligt.

Spørgetiden til byrådsmøderne bevares, dog vil spørgeren af tekniske årsager ikke kunne deltage på byrådsmødet. Derfor bliver spørgsmålet læst op af borgmesteren, hvorefter der bliver givet et svar. Spørgeren vil af samme grund ikke kunne stille et opfølgende spørgsmål.

Følg byrådsmøderne her
Byrådsmødet streames som sædvanligt via Kommune-TV til kommunens Facebookside, kommunens hjemmeside rksk.dk og Kommune-TVs app.

Du kan også lytte til byrådsmødet ved at stille ind på Radio Ådalen eller Radio Ringkøbing som transmitterer mødet.