31. marts 2017

Ladywalk er tilbage

Ladywalk er tilbage

Efter en solbeskinnet succes i 2016, hvor 2.644 kvinder gik en fællestur i sommerlandskabet ved Skjern Enge, vender Ladywalk tilbage til Tarm den 29. maj. Tilmeldingen kan foretages når der er åben på www.ladywalk.dk

Lokale naturvejledere har igen udpeget to ruter på henholdsvis 7 og 12 km, som leder deltagerne ud på de åbne og naturskønne vidder ved Skjern Enge.

- Vi håber at se mindst lige så mange deltagere i år.  Alle kan være med. Det så vi tydeligt sidste år, hvor de mindste deltagere sad i klapvogn, mens de ældste havde lagt arbejdsmarkedet godt og grundigt bag sig. Det er en aften med plads til hygge i fællesskabets og motionens tegn, siger Susanne Rystok, projektkoordinator ved Sundhedscenter Vest.

Foldere og informationsmateriale er sendt rundt i kommunen til bl.a. idrætsforeninger, virksomheder og kommunale arbejdspladser.
I år håber arrangørerne på, at flere firma-hold vil tilmelde sig:

- Vi ser en stor fordel i, at flere fra samme arbejdsplads melder sig til sammen. Udover at man måske kan lokke et par stykker mere med ud på ruten, som ellers ikke var kommet ud at gå, så gør det også noget godt for det sociale sammenhold på arbejdspladsen, når man går en tur i naturen sammen – og det en mindst lige så vigtigt element af sundhed og trivsel som et højt kondital, fortsætter Susanne Rystok.

Lokale kræfter gået sammen
I år er Sundhedscenter Vest, Tarm Handelsstandsforening og Tarm Idrætscenter gået sammen om at skabe de bedste rammer for en fantastisk aften i Tarm. Det indebærer også en stor indsats fra de frivillige i Tarm-Foersum GF.

- Ladywalk er med til at sætte vores lokalsamfund på Danmarkskortet og det vil vi som forening selvfølgelig gerne gøre vores til bliver en succes. Samtidig er TFGF en forening, hvor rigtig mange kvinder og piger er med som både udøvende, trænere og i udvalg, og derfor er det oplagt for os at støtte op om kvinders sundhed, siger Tina Croft Mygind, formand i TFGF, og fortsætter

- Vi håber at dette bliver startskuddet på et længere samarbejde om Ladywalk, og at vi på sigt ad den vej får mulighed for at tilbyde nogle nye aktiviteter i foreningen, der gør at vi får nye medlemmer, som på den vej kan forbedre deres livskvalitet.

 

Fakta

  • Ladywalk finder sted mandag d. 29. maj klokken 18.30. Starten går fra Apoteker Rasmussens Plads, Tarm.
  • Vælg mellem en rute på 7 km eller 12 km.
  • Det koster 125 kroner per person at være med ved tilmelding senest 1. maj.
  • For at tilmelde sig som hold skal man stille med mindst 12 deltagere, hvoraf en skal være holdleder. Når man op på 50 deltagere, kan man deltage som superhold.
  • Overskuddet fra Ladywalk 2017 går til Hjerteforeningen og PCO Foreningen.