15. marts 2022

Så ruller det mobile borgmesterkontor igen

Virksomhedsbesøg

Som så meget andet har det traditionelle åbne borgmesterkontor i Ringkøbing-Skjern Kommune været lukket ned pga corona.

Men nu drager borgmester hans Østergaard og kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen igen ud og holder åbent borgmesterkontor.

Første gang allerede i morgen onsdag den 16. marts, hvor turen går til det østligste hjørne af kommunen. Med på turen har de kommunens landdistriktskoordinator Lotte Finnerup.

I Rimmerhus er der fra morgenstunden virksomhedsbesøg hos Dansk Maskincenter og derefter hos Rimmerhus Auto, før turen går videre til et besøg på Elementernes Legeplads, hvor borgerne i Rimmerhus har bygget bl.a. shelter og madpakkehus m.m.

Efter et virksomhedsbesøg hos tømrermester Jørgen Bækgaard fortsætter dagen med en snak med skoleleder Peter Ulriksen og skolebestyrelsesformand Julie Skånstrøm på Fjelstervang Skole.

Kl. 12 er der frokost med lokale borgere på Fjelstervang Landsbycenter, hvorefter det mobile borgmesterkontor åbner samme sted fra kl. 13-17.

Her er alle velkomne til at komme og drøfte stort og småt med borgmesteren.

- Jeg ser frem til at rykke ud af borgmesterkontoret og møde borgerne på deres hjemmebane over en snak og en kop kaffe, siger Hans Østergaard og tilføjer:

- Ringkøbing-Skjern Kommune er som bekendt landets geografisk største kommune. Så selv om jeg synes, jeg kender hele kommunen rigtig godt, mener jeg, det er naturligt, at jeg som borgmester tager ud og møder borgerne der, hvor de er.

Borgmesteren understreger, at alle er velkomne – og at intet emne er for stort eller småt til en uformel snak:

- Jeg håber at få nogle gode snakke og en bedre indsigt i, hvad det er, der rører sig blandt de lokale. Jeg tænker, at nogle borgere nok har nogle idéer til, hvad vi kan gøre bedre, nogle bekymringer eller nogle ting, de gerne vil drøfte, hvis jeg kommer forbi. Emner som de ikke nødvendigvis vil gribe telefonen eller køre til Ringkøbing for at tale med mig om, forklarer han.

FAKTA:

På programmet for det første åbne borgmesterkontor efter corona-nedlukningen er:

08.00-08.45 Dansk Maskincenter Rimmerhus v/Henning Lund Andersen

08.50-09.30 Rimmerhus Auto v/Vadym Zadniprianets

09.35-10.00 Elementernes Legeplads, Rimmerhus v/Lars Christensen

10.15-11.00 Tømrermester Jørgen Bækgaard

11.15-12.00 En snak med skoleleder Fjelstervang Skole - Peter Ulriksen og bestyrelsesformand Julie Skånstrøm

12.00 frokost med lokale foreninger, skole- og erhvervsrepræsentanter.

13.00-17.00 Det Mobile Borgmesterkontor holder åbent for alle interesserede