1. december 2017

En hyldest til de mange frivillige

Inspiration udefra kommer fra Åge Hindhede, idémanden bag WOW-park i Finderup

22 engagerede kandidater er blevet indstillet til årets Frivilligpris i Ringkøbing-Skjern Kommune. På onsdag den 6. december bliver spændingen forløst og prisen overrakt, når der fra klokken 18.00 afholdes årsmøde på det frivillige sociale område i Højmark Hallen.

Årsmødet, der starter med et let aftensmåltid, er åbent for alle med interesse eller virke inden for det frivillige sociale område.

- Årsmødet er en kærkommen anledning for kommunen til at sige tak til de mange borgere, der dag efter dag og år efter år yder en fantastisk indsats og lægger frivillige kræfter på det sociale område. Det er en indsats som vi meget gerne vil anerkende, siger frivilligkoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune Kirsten Nørgaard.

Hun peger på, at op imod 200 frivillige plejer at møde op til en god og festlig aften, hvor Karsten Sørensen, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune styrer forsamlingen gennem programmet.

Frivilligrådet

Blandt programpunkterne på årsmødet er valg af nye medlemmer til Frivilligrådet, der giver kommunens frivillige mulighed for at drøfte og følge indholdet og udformningen af kommunens politik på frivilligområdet.

Følgende er opstillede kandidater til Frivilligrådet:

Asta Jørgensen, Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Iver Kristoffersen, Dansk Røde Kors Skjern

Erik Hansen, Hjerteforeningen, Skjern-Tarm lokalkomite

Frode Viisholm Thomsen, Hjerteforeningen, Ringkøbing lokalkomite

Hans M. G. Pinderup, Skleroseforeningens lokalafdeling Ringkøbing-Skjern 

Jill Hanne Libner, Multikulturelle Venner

Leif Thyssen, Middag på Tværs, Skjern

Anne Grethe Jensen, Vennekredsen ved Vorgod Ældrecenter

Ejgil Kristensen, Tim og Omegns Seniorklub

Pernille Priess Pedersen, Medborgerhuset

 

Inspiration fra en vestjysk skov

På programmet er også et indlæg med inspiration udefra.

Åge Hindhede, ildsjæl og indehaver af WOW-park i Finderup, kommer og vil fortælle om, hvordan han og hans bror har involveret 280 frivillige fra 19 landsbysamfund i at opbygge en forlystelsespark i en vestjysk skov. Invitationen lover, at det bliver en fortælling om landsbyinddragelse, fællesskaber, sammenhold og temperament – og at indlægget vil komme ind på, hvad det kræver at komme fra idé til færdigt projekt. ”Om succeser og bump undervejs!”

Tilmelding: Alle er velkomne til at deltage i årsmødet. Af hensyn til forplejningen bedes man tilmelde sig senest klokken 9.00 mandag den 4. december til lone.terkelsen@rksk.dk eller på telefonnummer 99 74 16 85.