7. november 2019

Festaften for frivillige

Skyfish-foto

Er du en af de mange borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune, der uge efter uge, år efter år lægger en anseelig mængde timer og en stor portion energi i frivilligt arbejde?

Så er du hermed inviteret til årets helt store frivillighedsarrangement, nemlig Frivillighedsaften på Dejbjerglund Efterskole den 26. november kl. 17-20.

Her vil Ringkøbing-Skjern Kommune, Frivilligrådet og FrivilligVest gerne takke dig for din indsats med en aften i andre frivilliges gode selskab – og i fællesskabets tegn.

- Arrangementet er en god mulighed for at møde andre ildsjæle og forme nye samarbejder, og vi ved af erfaring, at vores mange entusiastiske frivillige sammen skaber flere meningsfulde fællesskaber, når de får mulighed for at mødes og udveksle gode erfaringer, siger Emil Sloth Sig, frivillighedskoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune.

På Frivilligaftenen vil formand for Social- og Sundhedsudvalget Lennart Qvist byde velkommen – og derefter overrække Ringkøbing-Skjern Kommunes Frivilligpris 2019 sammen med formand for Frivilligrådet Hans Pinderup.

Årets Handicappris bliver derefter uddelt af byrådsmedlem Hanne Simonsen og formand for Handicaprådet Gitte Foldager Pedersen.

På programmet er også et inspirationsoplæg ved Preben Astrup, der forsker i den frivillige verdens glæder og udfordringer ved Aarhus Universitet – og desuden er konsulent i landets største frivillige organisation. Danmarks Idrætsforbund.

Før Frivilligrådet kl. 20-21 holder årsmøde med status på arbejdet i 2019 og fremlæggelse af planerne for arbejdet i 2020, er der fællesspisning og socialt samvær, dialog og idéudvikling om fællesskaber, netværk og kommunikation.

Alle er velkomne, og deltagelse er gratis. Man bedes tilmelde sig pr e-mail senest den 19. november til hanne[mail]frivilligvest.dk med angivelse af, navn, antal og evt. forening.

- 60 pct af borgerne i kommunen arbejder frivilligt – og Frivilligaftenen er en ret unik mulighed for at idéudveksle og networke med nogle af de mange andre engagerede frivillige. Så jeg håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden og møde op, siger Emil Sloth Sig.