14. november 2022

Line Loldrup er ny fagchef i Handicap og Psykiatri

Line Loldrup er ny fagchef i Handicap og Psykiatri

47-årige Line Loldrup, Skjern, er ikke just ny i jobbet. Hun har været konstitueret fagchef siden sommer, men før det har hun arbejdet i Handicap og Psykiatri i Ringkøbing -Skjern Kommune siden 2008.

- Vi har altså ansat en fagchef, som i detaljer kender området. Hun har flere års erfaring med fagområdet, og det betyder, at vi kan fortsætte den spændende udvikling og politiske retning, som allerede er i gang i Handicap og Psykiatri, og det er vi rigtig glade for, siger Anette Ørbæk Andersen, direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Hun har ansat Line Loldrup, fordi Line Loldrup - udover sine indlysende faglige kvalifikationer - også er én, man kan regne med:

- Hun er ordentlig, bundsolid og pligtopfyldende. Hun er en kvalificeret leder, som har alt det, der skal til i en stilling som fagchef, siger Anette Ørbæk Andersen.

Når Line Loldrup begynder i sit nye job, skal hun ikke først til at lære kontoret, medarbejderne og kulturen at kende. Hun begyndte sin karriere i ledelsessekretariatet i den tidligere Ringkøbing Kommune, men skiftede i 2008 til Handicap og Psykiatri, hvor hun blandt andet har været i specialteamet og arbejdet med digital omstilling, kompetenceudvikling og nyt serviceniveau:

- Jeg ville i sin tid gerne til Handicap og Psykiatri, fordi jeg gerne ville tættere på borgerne og være der, hvor man implementerer det, der besluttes fra centralt hold. Handicap og Psykiatri er et meget spændende område. Det er desværre ikke så profileret, så jeg vil gerne være med til at sætte det endnu mere på dagsordenen, siger hun og tilføjer:

- At blive fagchef var for mig en god mulighed for også at komme tættere på den strategiske del af arbejdet, at komme tættere på det politiske niveau. Jeg har store ambitioner for området, og ved at blive fagchef får jeg muligheden for at være med til at sætte retningen for området – og det glæder jeg mig til at blive en endnu større del af.