26. oktober 2017

Fagchef for Handicap og Psykiatri går på pension

Fagchef for Handicap og Psykiatri går på pension

Efter mere end 40 år i det offentlige har fagchef for Handicap og Psykiatri, Inge Marie Vestergaard, valgt at gå på pension. Hendes sidste arbejdsdag bliver 28. februar 2018.

Det er en faglig kapacitet og en særdeles vellidt kollega og leder, der i dag har meddelt, at hun går på pension. Det fortæller direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune, Anette Ørbæk Andersen:

- Vi tænkte jo nok, at det kom på et tidspunkt, og det er fuldt fortjent, men derfor er det stadig et stort tab, at vi nu må sige farvel til Inge Marie. Vi må sige farvel til en kær og nær kollega, en særdeles dygtig og visionær leder og en stor menneskekender. Det ved jeg, at hendes medarbejdere kan skrive under på, siger Anette Ørbæk Andersen, og fortsætter:

- Alle os, der har arbejdet tæt sammen med Inge Marie, og her tænker jeg både på ledelse og medarbejdere, har oplevet et menneske, der dygtigt har ledet og udviklet et komplekst fagområde. Det er sket ud fra et sæt tydelige værdier, hvor mennesket altid er kommet først, og hvor hensynet til områdets brugere og hendes medarbejdere har været et gennemgående træk. Det har bl.a. vist sig ved, at hun altid er gået i front for at skabe gode og værdige tilbud til borgere med behov.

Inge Marie Vestergaards karriere i det offentlige har ført til stillinger i Dronninglund, Herning og Galten kommuner. I 1995 blev hun ansat i det gamle Ringkøbing Kommune som leder af ældreområdet. Kort tid herefter blev hun også leder for handicapområdet.

I forbindelse med kommunesammenlægningen blev hun 1. januar 2006 ansat som fagchef for Handicap og Psykiatri i Ringkøbing-Skjern Kommune. Her blev det første år brugt på at planlægge det nye fagområde, som skulle omfatte de fem sammenlagte kommunes tilbud til personer med handicap og sindslidelse plus samtlige af de tidligere Ringkøbing Amts tilbud på området. Rollen som fagchef for Handicap og Psykiatri har hun varetaget i alle årene siden kommunesammenlægningen.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Inge Marie for hendes indsats. Nu begynder vi at sammensætte ansættelsesproceduren, hvor vi skal finde hendes afløser, hvilket vi heldigvis har lidt tid til, siger Anette Ørbæk Andersen.

Inge Marie Vestergaard har meddelt, at hun går på pension ved udgangen af februar 2018.