17. september 2021

Parat-til-start møde om fremtiden i Stadil-Vedersø og Vedersø Klit

Helhedsplan Stadil-Vedersø-arbejdet. Foto: Anne-Marie Bøgh

Det går stærkt i Stadil-Vedersø og Vedersø Klit, hvor engagerede borgere sammen med kommunens planlæggere i et år har arbejdet på områdets nye helhedsplan.

Den skal sætte retningen for, hvor Stadil-Vedersø og Vedersø Klit skal bevæge sig hen, give et pejlemærke i forhold til, hvilke stedbundne kvaliteter, der skal fokuseres på i udviklingen af området -  og i forhold til, hvordan nye og eksisterende ideer og drømme kan blive ført ud i livet.

Og godt et år efter, at der den 10. september sidste år blev holdt opstartsmøde på helhedsplanen, er planen nu klar til at komme ud og arbejde blandt byens borgere.

Derfor inviterer Ringkøbing-Skjern Kommune og gruppen af lokale nøgleaktører og ambassadører nu til Parat-til-start møde på helhedsplanen.

Parat-til start-mødet finder sted torsdag den 23. september kl. 18.30-20.30 i Stadil Forsamlingshus, og alle opfordres til at komme og være med til at forme områdets fremtid:

- Helhedsplanen tegner omridset af hele områdets fremtid, så vi håber meget, at en bred vifte af lokale vil tage sig tid til at komme og være med til at drøfte planen, fordi opbakningen fra alle grupper af borgere er vigtig, hvis planen skal kunne omsættes fra papir til virkelighed, siger Anne-Marie Bøgh, planlægger i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Hun tilføjer, at man kan engagere sig på mange forskellige planer:

- Vi skal have organiseret en række forskellige ildsjæle i nogle arbejdsgrupper. Og der er plads til alle uanset om man blot gerne vil høre om helhedsplanen, om man vil bringe sig selv i spil som en aktiv tovholder - eller om man vil støtte op om en arbejdsgruppe med kage i ny og næ til nogle af de kommende møder.

- Det her er områdets helhedsplan, ikke kommunens. Så derfor er det så vigtigt at inddrage hele området i arbejdet, fortæller Anne-Marie Bøgh.

 

FAKTA:

Parat-til-start møde om helhedsplanen for Stadil-Vedersø & Vedersø Klit afholdes torsdag den 23. september kl. 18:30 – 20:30 i Stadil Forsamlingshus.

Der er kaffe/te og kage til mødet.

Af hensyn til planlægningen bedes man tilmelde sig senest mandag den 20. september til Juliane Hautorp på e-mail: Juliane.hautorp[mail]rksk.dk eller telefon 99 74 11 15.