25. februar 2020

Vil du give familier og børn med behov for særlig støtte en hånd i ryggen?

Vil du give familier og børn med behov for særlig støtte en hånd i ryggen?

Det kræver ekstra hjerterum og tid, men derudover ingen særlige forudsætninger at hjælpe et barn eller en familie med behov for særlig støtte. Hvis det lyder som noget for dig, så mød op på Ringkøbing Rådhus den 5. marts klokken 15.30 til 18.00, hvor Socialrådgivningen inviterer indenfor til rekrutteringsmesse.

Der er altid brug for flere voksne med hjertet på rette sted til at hjælpe børn og unge med særlige behov og deres forældre. Derfor inviterer Socialrådgivningen i Ringkøbing-Skjern Kommune indenfor til en uforpligtende snak på en rekrutteringsmesse den 5. marts, hvor man ud over plejefamilier og aflastningsfamilier bl.a. også kan tale med familieplejekonsulenter og socialrådgivere og høre om erfaringer og de forskellige måder, man kan være med til at gøre en forskel.

- Vi vil gerne pege på, at der er mange måder at hjælpe på, man kan være alt fra ledsager til et handicappet barn, støtteperson til forældre med anbragte børn eller aflastnings- og fritidsfamilie for børn, der har brug for at være hjemmefra en gang imellem, siger leder af Socialrådgivningen, Lise Friis og fortsætter:

- Vores erfaring er, at mange gerne vil hjælpe, men tøver med at melde sig, fordi de kan være bekymrede for, om de nu har nok tid i overskud. Derfor har vi stablet en rekrutteringsmesse på benene, så man helt uforpligtende kan komme og få en snak om de mange forskellige muligheder, der er, siger Lise Friis.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig rekrutteringsmessen. Man kan bare dukke op og gå rundt blandt de forskellige stande og tale med dem, man vil.

Tid: Torsdag den 5. marts klokken 15.30 til 18.00
Sted: Ringkøbing Rådhus, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing
Tilmelding: Ikke nødvendig, bare duk op.

Dem kan du møde:
- Nuværende pleje- og aflastningsfamilier
- Familieplejekonsulenter
- Socialrådgivere
- Socialtilsyn Midt