Pasning af Skolebørn

Digital Pladsanvisning
Skriv dit barn op til pasning
Udmeld dit barn fra pasningsordning
Søg om friplads - tilskud til pasning
Svar på tilbud fra Pladsanvisning

Når dit barn starter i skole, er der mulighed for, at barnet kan blive passet både før og efter skoletid. Ved folkeskoler i kommunen er der mulighed for skolefritidsordning(SFO) til og med 3. klasse. SFO er et pasningstilbud med fremmødekontrol. Opskrivning til og udmeldelse fra SFO skal ske via Digital Pladsanvisning.

Ringkøbing-Skjern Kommune udbyder to pladstyper i skolefritidsordningerne: SFO-M (morgenpasning) og SFO (morgen, eftermiddag og skoleferier).

Skift op i tid - kan ske fra dag til dag. Skift ned i tid, har varsel på 2 måneder pr. 1. eller 16. i en måned. Et skift ønskes via Digital Pladsanvisning.

I skoleferier er det muligt at købe feriepasning på ugebasis. Dette aftales i god tid med SFO-lederen.

Skolefritidsordningerne har evt. lukket nogle uger i sommerferien. Se skolens hjemmeside for oplysning om SFO-lukkedage.

SFO-Klub for 4. til og med 6. klasse tilbydes i skoleåret 2023/24 i Tim, Ringkøbing, Spjald, Skjern og Tarm.

SFO-klub er ikke et pasningstilbud, og der er ikke fremmødekontrol. Opskrivning til og udmeldelse fra SFO-Klub skal ske via Digital Pladsanvisning.

Ved skoleskift kan en overflytning af indmeldelse i SFO eller SFO-Klub registreres via henvendelse til Pladsanvisningen. Se kontaktinfo nederst på siden.

Kontaktoplysninger
Dagtilbud og Undervisning, Pladsanvisningen
Dagtilbud og Undervisning, Pladsanvisningen
Dyrvigsvej 9
6920 Videbæk

Malene Refstrup Andersen
Malene Refstrup Andersen
Dyrvigsvej 9
6920 Videbæk