Sundhedsplejen

Har du børn eller venter du barn og har du brug for nogle gode råd om dit barns trivsel, udvikling og sundhed - så kan Sundhedsplejen hjælpe dig.

Sundhedsplejen er et gratis kommunalt tilbud om besøg, undersøgelse og rådgivning til kommende forældre, børnefamilier og børn, der er bosat i kommunen.

Jette Haislund er leder for sundhedsplejersker, ergoterapeuter og "En God Start" i Ringkøbing-Skjern Kommune.

NYHEDER

Skærmtid

Har I styr på skærmen i jeres familie? Styr på skærmen er et link til Sundhedsstyrelsen anbefalinger om skærmtid for børn og unge i alderen 0-15 år. Her finder I gode råd og små film om skærmtid.

Teenageforældre

Er du teenageforældre eller har du med teenagere at gøre? Sundhedsstyrelsen har lavet sitet TeenageForældre. Sitet omhandler forskellige dilemmaer omkring teenagelivet. 

D-vitaminer

Forældre, der har fulgt de nuværende anbefalinger og derfor er stoppet med at give barnet D-vitamindråber, da barnet blev 2 år, anbefales at begynde med at give baret D-vitamindråber igen hele året, frem til barnet fylder 4 år, og herefter give tilskud i vintermånederne, fra oktober til april.

Hvis forældrene i stedet for D-vitamindråbe ønsker at give barnet en multivitaminpille (tidligst fra 1½ år), skal barnet ikke have D-dråber.

 

Sundhedsplejerskerne

Gratis kurser til forældre - KIFF - Parterapi - PREP

Overvægtsbehandling for børn og unge

Sundhedsplejen anbefaler - nyttige links/pjecer mv

Øvrige tilbud i sundhedsplejen

Nyhedsbreve

Relevante emner - Småbørn

Relevante emner - Skolebørn

Kontaktoplysninger
Sundhedsplejen

Børn og Familie

Sundhedsplejen
Dyrvigsvej 9
6920 Videbæk