Sundhedsplejen

Har du børn eller venter du barn og har du brug for nogle gode råd om dit barns trivsel, udvikling og sundhed - så kan Sundhedsplejen hjælpe dig.

Sundhedsplejen er et gratis kommunalt tilbud om besøg, undersøgelse og rådgivning til kommende forældre, børnefamilier og børn, der er bosat i kommunen.

Jette Haislund er leder for sundhedsplejersker, ergoterapeuter og "En God Start" i Ringkøbing-Skjern Kommune.

NYHEDER

Brugerevaluering af Sundhedsplejen

Der er i 2022 udarbejdet en brugerevaluering af Sundhedsplejen i Ringkøbing-Skjern Kommune. Du kan læse brugerevalueringen her.

Rapporten er ikke webtilgængelig. Hvis du ønsker hjælp til at få læst rapporten op, bedes du tage kontakt til Børn og Familie på tlf. 99 74 13 14.

Skærmtid

Har I styr på skærmen i jeres familie? Styr på skærmen er et link til Sundhedsstyrelsen anbefalinger om skærmtid for børn og unge i alderen 0-15 år. Her finder I gode råd og små film om skærmtid.

Teenageforældre

Er du teenageforældre eller har du med teenagere at gøre? Sundhedsstyrelsen har lavet sitet TeenageForældre. Sitet omhandler forskellige dilemmaer omkring teenagelivet. 

D-vitaminer

Forældre, der har fulgt de nuværende anbefalinger og derfor er stoppet med at give barnet D-vitamindråber, da barnet blev 2 år, anbefales at begynde med at give baret D-vitamindråber igen hele året, frem til barnet fylder 4 år, og herefter give tilskud i vintermånederne, fra oktober til april.

Hvis forældrene i stedet for D-vitamindråbe ønsker at give barnet en multivitaminpille (tidligst fra 1½ år), skal barnet ikke have D-dråber.

 

Sundhedsplejerskerne

Far på barsel

Gratis kurser til forældre - KIFF - Parterapi - PREP

Nyhedsbreve

Overvægtsbehandling for børn og unge

Relevante emner - Småbørn

Relevante emner - Skolebørn

Sundhedsplejen anbefaler - nyttige links/pjecer mv

Øvrige tilbud i sundhedsplejen

Kontaktoplysninger
Sundhedsplejen

Børn og Familie

Sundhedsplejen
Dyrvigsvej 9
6920 Videbæk