3. februar 2023

Kom til informationsmøde om Danmarks største energipark på land

Kom til informationsmøde om Danmarks største energipark på land

Kommunen deltager på informationsmødet. Mødet kan også følges på kommunens Facebook-side

Det er svært at vide, hvor mange stole og kaffekopper der skal stilles frem, når GreenGo Energy på tirsdag den 7. februar holder informationsmøde i Tarm Idrætscenter klokken 19.00.

Men det er sandsynligt, at der skal dækkes til mange, for overskriften for mødet er Megaton - den store energipark, som selskabet gerne vil placere i den sydlige del af kommunen. Mens planerne om energiparken blev præsenteret for pressen i sidste uge, så er informationsmødet på tirsdag for alle interesserede borgere.

På mødet vil GreenGo Energy gennemgå planerne for projektet, borgmester Hans Østergaard vil fortælle om kommunens og byrådets vinkel på projektet, og fagchef Niels Peter V. Lauridsen vil fortælle om den planproces, der går i gang, når kommunen modtager en egentlig ansøgning.

Du kan læse mere om projekt MEGATON her

·  Mødet bliver også sendt live på Ringkøbing-Skjern Kommunes Facebook-profil. Det vil ikke være muligt at stille spørgsmål via Facebook. Det er kun muligt at stille spørgsmål til panelet, hvis man er til stede i idrætscentret ved mødet.