30. juni 2021

Det åbne borgmesterkontor slår dørene op i Lem

Det åbne borgmesterkontor slår dørene op i Lem

Torsdag den 1. juli rykker borgmester Hans Østergaard sit mobile borgmesterkontor til Smedenes Hus med træffetid mellem klokken 13.00 og 17.00

Det skulle have været en ubrudt række af åbne borgmesterkontorer i hele kommunen, men det fik corona sat en midlertidig stopper for. Men efter en ufrivillig pause kan borgmester Hans Østergaard igen placere sit kontor udenfor rådhuset for en dag.

- Jamen, jeg har det som en cirkushest, der lugter savsmuld. Det betyder meget for mig at være tilgængelig og at mærke, hvad der rører sig i de mindre lokalsamfund. Så det er rigtigt glædeligt, at situationen igen tillader det, siger borgmester Hans Østergaard.

Der er åben træffetid i Smedenes Hus mellem klokken 13.00 og 17.00 og borgmesteren håber, at mange vil tage sig tid til at kigge forbi:

- Mit håb er, at det mobile borgmesterkontor er tilpas uformelt til at mange vil gribe chancen til at lufte en ide eller en undren, som det måske ellers ville virke for formelt at booke en aftale om på rådhuset for, siger borgmester Hans Østergaard.

Det vil også være muligt at komme i snak med en af kommunens landdistriktskoordinatorer og med kommunaldirektøren på det åbne borgmesterkontor.

Virksomhedsbesøg om formiddagen
Forud for at det mobile borgmesterkontor åbner, besøger Hans Østergaard om formiddagen virksomhederne Lind Jensens Maskinfabrik A/S i Højmark samt Kallesoe Machinery A/S og IPL Group i Lem.

Frokosten spises i Smedenes Hus sammen med repræsentanter fra virksomhederne samt formændene for hhv. Lem Borgerforening, Lem Boldklub og Landsbyklyngen Friskvind.

Det er ottende gang, at det mobile borgmesterkontor åbner. Tidligere har det været i Hvide Sande, Troldhede, Tarm, Vorgod-Barde, Bork, Hee og Hoven.