24. juni 2020

Velkommen til ny virksomhed i Skjern

Der er flere ledige grunde i Erhvervsparken i Skjern

Vi har masser af plads til nye virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune, og vi kan nu sige velkommen til en ny stor virksomhed i Erhvervsparken ved Ringvejen i Skjern.

Det er virksomheden Harald Nyborg, der netop har købt en ca. 11.000 kvadratmeter stor grund i Erhvervsparken, hvor virksomheden vil bygge en ny butik.

-Vi har længe været på udkig efter en god placering til en ny butik i Ringkøbing, Skjern eller Tarm, og valget faldt så på grunden i Skjern. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med byggeriet, og vi regner med at kunne åbne dørene i det nye varehus i Skjern om et års tid, fortæller Harald Nyborgs administrerende direktør, Arne Gerlyng-Hansen.

Den nye butik bliver på omkring 2.200 kvadratmeter. Harald Nyborg er en dansk detailkæde, der er målrettet gør-det-selv-markedet med alt til hus og have, værktøj og meget mere. Kæden har foreløbig 36 butikker rundt i Danmark, men har ambitioner om at få flere i de kommende år.

Kommune og erhvervsråd er glade for nye virksomheder

I Ringkøbing-Skjern Kommune glæder borgmester Hans Østergaard sig over Harald Nyborgs køb af erhvervsgrunden i Skjern.

-Vi er altid glade for at kunne byde nye virksomheder velkomne til Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi har masser af plads og et aktivt erhvervsliv er afgørende for, at vi kan blive ved med at være en kommune i udvikling, siger borgmester Hans Østergaard.

Borgmesteren noterer med tilfredshed, at kommunen netop i øjeblikket oplever stigende interesse for kommunens erhvervsgrunde. Lige nu har interesserede købere lagt billet ind – i form af en reservation – på fem af de ledige erhvervsgrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Danmarks Største Arbejdsplads

Også Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd hilser Harald Nyborg velkommen til Skjern.

-Det er altid en fornøjelse at få nye virksomheder til området. I erhvervsrådet arbejder vi netop på at skabe opmærksomhed om de gode muligheder for erhvervsvirksomheder på Danmarks Største Arbejdsplads. Det kalder vi jo Ringkøbing-Skjern Kommune, fordi vi har flere arbejdspladser pr. 100 indbyggere end store byer som Aarhus, Odense og Herning, siger erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Hans Jørn Mikkelsen fremhæver, at nye virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune kan få gavn af at blive en del af et erhvervsområde i vækst, med nogle af landets mest tilfredse medarbejdere og et godt erhvervsklima.

 

FAKTA:

Ringkøbing-Skjern Kommune rykkede i efteråret 2019 for syvende år i træk frem og ligger nu på en tredjeplads i Dansk Industri´s måling af erhvervsvenlighed i de danske kommuner.

Ringkøbing-Skjern Kommune har p.t. 41 erhvervsgrunde til salg. Priserne ligger på mellem 40 og 130 kroner pr. kvadratmeter inkl. moms.