3. maj 2018

Fagchef for Sundhed og Omsorg går på pension

Fagchef for Sundhed og Omsorg går på pension

Fagchef John Christensen havde en stor finger med i spillet, da linjerne for Sundhed og Omsorg skulle tegnes ved kommunesammenlægningen for ti år siden. Den 1. september giver han stafetten videre, når han går på pension.

Når borgere møder kommunen gennem eksempelvis hjemmeplejen, på aktivitetscentre, Sundhedscenter Vest, som beboere på et plejehjem eller sætter tænderne i en middagsret fra det kommunale køkken Åkanden, er det alt sammen en del af fagområdet Sundhed og Omsorg, der har John Christensen som fagchef. Lidt endnu, for til efteråret går han på pension.

- Jeg vil gerne sige John Christensen en stor tak for hans indsats. John er en stor faglig kapacitet, som man altid kan regne med. Han har lagt stor vægt på ordentlighed i alle sine relationer, hvad enten det er til borgere, personale eller samarbejdspartnere. Det kender vi ham for, og det kommer vi til at savne ham for, siger Anette Ørbæk Andersen, direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

35 år i det offentlige
John Christensen er oprindeligt uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1982 og fik sin første ansættelse ved Vejle Amtskommune i Revaliderings- og pensionsnævnet, og så var karrierens hovedkurs lagt. Gennem stillinger som socialinspektør og souschef i Nørager Kommune har han beskæftiget sig med det sociale område. I 1991 blev han ansat som Social- og Kulturchef i den daværende Skjern Kommune, og flyttede i samme ombæring til byen med sin familie.

I forbindelse med kommunesammenlægningen blev han udnævnt til Fagchef for Sundhed og Omsorg og fik dermed ansvaret for at planlægge det nye fagområde ud fra de fem tidligere kommuners tilbud til ældre og syge borgere. En stilling han har varetaget i alle ti år siden kommunalreformen.

Kommunens personaleafdeling går nu i samarbejde med direktionen i gang med at tilrettelægge ansættelsesproceduren, hvor John Christensens afløser skal findes.