9. maj 2017

Mathis skal sætte Videbæk på Danmarkskortet

Mathis skal sætte Videbæk på Danmarkskortet

En projektmedarbejder skal sætte yderligere strøm til profileringen af Videbæk. I forvejen arbejder ildsjæle og kommunen sammen om indsatser og events, der skal at vise omverdenen at Videbæk er en levende by og et attraktivt sted for nye borgere at stifte hjem.

Valget er faldet på Mathis Sørensen, der i et år vil have fokus på profilering af Videbæk i tæt samarbejde med en allerede nedsat kommunikationsgruppe i Videbæk.

Han er uddannet fra Aalborg Universitet med en kandidatgrad i kommunikation, og har gennem sit studie haft overvejende fokus på branding og ekstern kommunikation. Fra 2016 har han været medstifter og partner i kommunikationsbureauet NewWays, der arbejder med markedsføring for små og mellemstore virksomheder. 

Mathis Sørensen glæder sig til at komme i gang med opgaverne i Videbæk:

-Jeg tror på, at et sundt samarbejde med den nedsatte kommunikationsgruppe er vejen til et stærkere Videbæk. Videbæk er en by med et stort potentiale, og jeg ser frem til at skulle profilere Videbæk og omegn overfor potentielle tilflyttere. Mit mål er at klæde borgerne i Videbæk på til at brande byens mange muligheder, og derved sikre fremtidig vækst i byen og et stærkt brand, siger Mathis Sørensen.

Jan Holm, der er formand for Videbæk Borgerforening, siger om ansættelsen:

- Der er rigtig mange spændende indsatser i gang i Videbæk. Byen bobler. Derfor er det godt, at vi sammen med Ringkøbing-Skjern Kommune kan optimere indsatserne og bruge disse i profileringen af byen over for kommende nye borgere.

Mathis Sørensen har første arbejdsdag d. 8 maj.

Fakta
Stillingen er et-årig, og normeret til 20 timer ugentligt. Mathis Sørensen er udvalgt til jobbet blandt 36 velkvalificerede kandidater.

Profileringen af Videbæk er et pilotprojekt og indgår i Ringkøbing-Skjern Kommunes profilerings- og bosætningsindsats. Pilotprojektet er resultatet af et grundigt forarbejde, bl.a. har en antropologisk undersøgelse har været med til at kaste lys over muligheder og udfordringer i Videbæk.

Pilotprojektet i Videbæk er med til at skabe et koncept, som på sigt kan udrulles i andre områder af kommunen.