29. marts 2017

Nyt magasin på gaden

Nyt magasin på gaden

I disse dage omdeles magasinet Din Kommune til alle husstande i Ringkøbing-Skjern Kommune. Magasinet er kommunens årsskrift om, hvad der rører sig.

I magasinet kan man blandt andet læse, hvad der får mennesker i forskellige stadier af livet til at flytte til kommunen, om iværksættere, hvis firmaer har trådt deres barnesko i Innovest og om hvad, kommunen gør for at højne feriegæsternes oplevelse, så de bliver ved med at komme tilbage.

- Med det brede udvalg af historier, vil vi gerne vise hvilken kommune, vi er lige nu og fortælle, hvor vi bevæger os hen, siger borgmester Iver Enevoldsen.

- Koger man kommunens arbejde ind, så får man to grundelementer, som stammer fra vores vision, Naturens Rige, nemlig ”Vækst” og ”Det Gode Liv. ” Det kan godt blive lidt luftigt at tale om det på den måde, og med magasinet prøver vi derfor at sætte kød og blod og ord på, hvad kommunen arbejder med til daglig for at skabe grundlaget for vækst og det gode liv for vores borgere og virksomheder, fortsætter han.

Gå på opdagelse
I magasinet finder man også borger- og sogneforeningernes tip til helt specielle oplevelser på deres hjemegn. Ligesom der er artikler om skolernes nye naturkanon, profileringen af Videbæk over for nye borgere og om fem store fyrtårnsprojekter, der vil være med til at tegne fremtiden.

- Jeg håber, at mange har lyst til at åbne magasinet og læse de gode historier. Vi er geografisk en stor kommune, hvor ideer gødes af folk med virketrang og stærke netværk. Det betyder noget, at vi kender til, hvad der sker i vores kommune både helt lokalt og også på andre kanter, så jeg vil ønske en rigtig god læselyst, siger Iver Enevoldsen.

Magasinet Din Kommune kan også læses på kommunens hjemmeside.