1. marts 2023

Få ideer til det gode seniorliv på Seniormøder

Få ideer til det gode seniorliv på Seniormøder

Alle med mere end 60 fødselsdage på kontoen er særligt inviterede til en særlig dag. Sundhedscenter Vest har nemlig som de seneste år inviteret alle kommunens borgere over 60 år til seniormøde.

- Formålet med seniormøderne er at give borgere viden og inspiration til det gode seniorliv, siger Lene Winkler, koordinator i Sundhedscenter Vest.

Til seniormøderne kan deltagerne derfor møde repræsentanter fra blandt andet aktivitetscentre, sygeplejeklinikkerne, Køkkenet Åkanden, Rusmiddelcentret, Boblberg, Ældrerådet, Handicapråd og FrivilligVest og, lige som der også er mulighed for at tale med demenskonsulenter, inkontinenssygeplejesker og diabetes- og lungesygeplejesker.

Herudover er fitnesscentre, apoteker, patientforeninger, Ældresagen, Idrætsklubber også blandt de lokale foreninger, der præsenterer deres aktiviteter og tilbud.

- Om formiddagen kommer der nogle korte oplæg om sorg, de vigtige samtaler i livet og om søvnvaner. Efter frokost kan alle deltage i fælles-gospelsang ved korleder Mary Madsen, siger Lene Winkler.

I år holdes Seniormøderne to steder:

  • Vesterhavshallen i Ringkøbing den 7. marts
  • Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i Skjern den 9. marts

Begge dage fra kl. 9.30-13.

Sundhedscenter Vest arrangerer seniormøderne i samarbejde med Ældrerådet, FrivilligVest, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Vesterhavshallen og Sundhed & Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune. Håbet er, at rigtig mange vil benytte muligheden for at komme og høre om de forskellige aktiviteter og tilbud, der er målrettet netop dem.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i seniormøderne, men det er vigtigt at tilmelde sig, da der serveres gratis kaffe og te, frugt og grønt. Frokost kan tilkøbes for 75 kroner, når man tilmelder sig.

Tilmelding kan ske på telefon: 9974 1912 mellem 10-12 eller på hjemmesiden www.sundhedscenter-vest.rksk.dk

Tilmelding med frokost skal ske senest fredag den 3. marts klokken 10.

Tilmelding uden frokost kan ske indtil mandag den 6. marts klokken 10.