21. november 2023

Svømmehal på bar bund

Svømmehal på bar bund

Der har gennem lang tid været problemer med løse fliser i og omkring bassinerne i Ringkøbing Svømmehal, og problemerne ser desværre ud til at ville fortsætte. Byrådet har derfor ved budgetkonferencen i august 2023 afsat midler til den helt store renovering af både bassiner og promenadedæk, så badegæster og svømmehallens personale ikke længere skal plages af løse fliser.

Svømmehallen er en kommunal svømmehal, og derfor er det Ejendomscentret i Ringkøbing-Skjern Kommune, som har arbejdet med at finde en rådgiver, som specifikt har erfaring med svømmehalsbyggerier. Af samme grund skal der også findes en erfaren entreprenør til udførelse af renoveringsarbejderne, så der ikke vil blive problemer med løse fliser fremover.

- ROFI står for driften af svømmehallen, så sammen med dem har vi lagt en tidsplan, så vi ”generer” brugerne af svømmehallen mindst muligt. Dét er grunden til, at renoveringen foregår i forårssæsonen, som er skolernes og foreningernes korteste sæson. De er alle blevet orienteret i god tid og er glade for, at der er taget hensyn til deres medlemmer, som hver uge træner og har det sjovt i svømmehallen, siger Per Høgh, der glæder sig over, at renoveringen nu (snart) går i gang, og roser ROFI for at have løst opgaven i svømmehallen til trods for de udfordringer, som de løse fliser gentagne gange har givet den daglige brug og drift af svømmehallen.

Arbejdet med at renovere svømmehallen er planlagt til at gå i gang lige efter årsskiftet. Sidste åbningsdag bliver tirsdag den 19.12.2023, og svømmehallen forventes at åbne igen august 2024.