7. november 2017

VALGCAFÉEN: Følg valget på tætteste hold

VALGCAFÉEN: Følg valget på tætteste hold

Når valgstederne lukker i Ringkøbing-Skjern Kommune, åbner den store valgcafe i Rofi-Centret i Ringkøbing. Her kan alle komme fra klokken 20.30, følge valget på tætteste hold og møde valgets kandidater

Mellem 300 og 400 ventes at besøge Valgcaféen i Rofi-Centret på valgaftenen tirsdag d. 21. november. Bl.a. fordi Valgcaféen er det første sted, hvor valgresultatet i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver offentliggjort. Samtidig bliver alle resultater fra de lokale valgsteder løbende vist på storskærm.

Underholdning mens vi venter
Mens stemmetællerne har travlt, fejres valget i valgcafeen. Carsten Bille Christiansen, leder af FrivilligVest, står for et uformelt talkshow, hvor byrådskandidaterne inviteres til en politisk snak under overskriften "Det var så den valgkamp".

På den musikalske front kommer bandet "Kom On" og underholder, ligesom der vil være en pianist, der spiller aftenen igennem.

De næste 4 år i støbeskeen
I løbet af aftenen vil antallet af parti- og listestemmer blive kendt. Det vil fordelingen af de personlige stemmer også. Borgmester Iver Enevoldsen offentliggør valgresultatet, når det foreligger, og straks derefter begynder det kommunalpolitiske billede for de næste fire år at tegne sig.

Alle borgere kan være med, mens det hele sker. Mediernes dækning af kommunalvalget kan følges på storskærm.

Entréen er gratis, og drikkevarer og smørrebrød kan købes frem til valgcaféen lukker omkring midnat.