25. oktober 2019

Ny direktør fundet til Danmarks største turismedestination

Foto: Merete Jensen, stranden v Søndervig

Et enigt ansættelsesudvalg står bag udnævnelsen af ny direktør til Ringkøbing-Skjern- og Varde Kommunes fælles turismedestination Destination Vesterhavet. 

I bunken af meget velkvalificerede ansøgninger til jobbet som ny direktør for Danmarks største turismedestination Destination Vesterhavet, har det fælleskommunale Forberedelsesudvalg nu udvalgt den rette til stillingen og underskrevet kontrakten med en ny direktør. Den nye direktør starter i jobbet 1. januar 2020.

- Vi ville meget gerne allerede nu offentliggøre navnet på den nye direktør, men af årsager som jeg ikke kan komme ind på, har vi ikke mulighed for at fortælle, hvem vores nye direktør er, før den 20. november, siger formand for Forberedelsesudvalget, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune Hans Østergaard.

- Jeg kan dog afsløre, at direktøren kommer udefra, og at vedkommende deltager i den stiftende generalforsamling af Destination Vesterhavet den 20. november, tilføjer Hans Østergaard og glæder sig over, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag ansættelsen af den nye direktør.

Blandt de kompetencer, der blev efterspurgt i jobopslaget – og som den nye direktør besidder – er strategisk marketing og kommunikation, branding, public relations, markeds- og konkurrentanalyser samt gæste- og kunderejsen.

- Vores kommende direktør har gennem flere jobs i turismen og inden for kommunikation og marketing gode erfaringer for varetagelsen af jobbet, og har endvidere gjort sig mange gode tanker om videreudviklingen af turismen i Destination Vesterhavet, fortæller Hans Østergaard og tilføjer:

- I fællesskab har vi Danmarks største turismedestination med godt 100 km vesterhavskyst og rigtig mange andre unikke attraktioner at byde vores gæster på, og det glæder vi os til at se udfoldet og udviklet yderligere.

I Varde Kommune siger borgmester Erik Buhl:

- Jeg glæder mig over, at vi har fundet en yderst kompetent person til at stå i spidsen for samarbejdet. Nu kan vi snart for alvor begynde arbejdet med at skabe den bedste samlede turistdestination i Danmark.

Begge borgmestre understreger, at de har været meget tilfredse med ProVarde og Ringkøbing Fjord Turisme – og ledelsen i de to organisationer - som indtil nu har drevet turismeindsatsen i kommunerne.

I Ringkøbing-Skjern Kommune siger borgmester Hans Østergaard:

- Det er aftalt med vores nuværende direktør Søren Lydig Kristensen, at han styrer os igennem sammenlægningen og de daglige opgaver frem til udgangen af december, hvor han skal i gang med nye udfordringer. Sammen med bestyrelsen for Ringkøbing Fjord Turisme vil jeg gerne sige tak til Søren, for den store indsats han har ydet med at videreudvikle turismen i vores område og med at sikre en positiv proces i forbindelse med sammenlægningen. Vi ønsker Søren alt det bedste med de fremtidige udfordringer.