27. januar 2017

Tag med på søndagstur i Naturens Rige – og find en ulvelort

Tag med på søndagstur i Naturens Rige – og find en ulvelort

Igen i år er der planlagt en hel stribe ture ud i naturen den sidste søndag i måneden. Programmet ”Søndagsaktiviteter 2017” er på gaden og årets første tur går til Rækker Mølle og omegn på søndag d. 29. januar klokken 13.

Et bredt samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Museum, DGI, Sundhedscenter Vest og Ringkøbing-Skjern Kommune sikrer, at der igen i år er turledere og spændende destinationer på programmet.

- Vi har fokus på bevægelse og fysisk aktivitet gennem hele livet, og det afspejler programmet også igen i år, hvor vi kommer vidt omkring både geografisk og indholdsmæssigt, siger Susanne Rystok fra Sundhedscenter Vest.  

Hjælp Ulvetracking Danmark eller oplev de ukendte pumpestationer

Blandt andet kan man hjælpe Ulvetracking Danmark med at finde en ulvelort søndag den 26. marts, deltage i cykeltur til de ukendte pumpestationer den 25. juni og meget, meget mere – kig i programmet, som findes på Sundhedscenter Vests Hjemmeside  http://www.sundhedscenter-vest.rksk.dk/Files/Files/X-Institutioner-og-projekter/Sundhedscenter_Vest/Aktiviteter/S%C3%B8ndagsaktiviteter_2017_printvenligfolder.pdf

Fakta

Der er søndagsaktiviteter den sidste søndag i hver måned gennem hele 2017

Det er sjette år, at der arrangeres søndagsture.