27. januar 2017

Overnat i Lyngvig Fyr til gavn for Danmarks Indsamling

Overnat i Lyngvig Fyr til gavn for Danmarks Indsamling

- Ringkøbing-Skjern Kommune deltager i Danmark på Auktion, fordi det tjener en god sag, som vi meget gerne bidrager til. Vi har mange prægtige steder her i Naturens Rige, hvor Lyngvig Fyr er en af vores mere kendte attraktioner ved Vesterhavet, siger borgmester Iver Enevoldsen.

- Vi glæder os til at se, hvad en så enestående oplevelse kan bidrage med. En unik oplevelse for to personer, som ingen andre får mulighed for at få, siger borgmesteren.

Læs mere om pakken og byd på oplevelsen her

Dig, mig og stjernehimlen
- Lyngvig Fyr har en betagende beliggenhed midt mellem fjord og hav i klitlandskabet og en unik historie, der fortæller om de noget barskere vilkår på vores egn for ikke ret længe siden. Det vil man have rig lejlighed til at fundere over under stjernehimlen med sin udvalgte ledsager, siger Margrete Sørensen, marketingkoordinator ved Ringkøbing-Skjern Kommune.

Den, der kommer med højeste bud, og dermed får fornøjelsen af at overnatte i den alternative luksussuite med 228 trin ned til toilettet vil have fyret for sig selv sammen med sin ledsager fra kl. 18 til klokken 10.00.

Auktionen løber til d. 4. februar.

Fakta

51 af Danmarks kommuner sætter 64 unikke oplevelser og varer fra deres kommuner på auktion til fordel for Danmarks Indsamling 2017.